ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπόθεση Περικλέους: Οδηγείται στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας

Αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο 38χρονος

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας οδηγείται η υπόθεση με την εξαφάνιση του Άγγελου Περικλέους ο οποίος είναι άφαντος από τις 20 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα (10/05) εκπνέουν τα διατάγματα κράτησης του 24χρονου-χάκερ και βασικού υπόπτου, του 71χρονου θείου του και του 38χρονου. Να σημειωθεί πως ο 38χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος και θα είναι μάρτυρας κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων στο κατηγορητήριο εναντίον του 24χρονου-χάκερ, θα περιλαμβάνεται η κατηγορία του φόνου εκ προ μελέτης και η απαγωγή προσώπου με σκοπό τον φόνο.

Σαρωτικές έρευνες χωρίς αποτέλεσμα – Νέα σημεία στο κάδρο

Τις προηγούμενες μέρες οι Αρχές διεξήγαγαν σαρωτικές έρευνες στις περιοχές που εξέπεμψε τελευταία φορά σήμα το κινητό του Άγγελου (σ.σ Ακτή Κυβερνήτη, Ζύγι, Τόχνη, Πεντάκωμο, Μονή), χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, είπε πως οι έρευνες των Αρχών θα συνεχιστούν μέχρι «να ελεγχθεί όλη αυτή η περιοχή η οποία με τους υπολογισμούς μας και στη βάση του σήματος που εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του Άγγελου Περικλέους», ενώ εν συνεχεία είπε πως οι έρευνες γίνονται, «και εκεί όπου εντοπίστηκαν κάποια άλλα τεκμήρια και θα πρέπει να ελέγξουμε ολόκληρη αυτή την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση».

Νέα σημεία αναμένεται να μπουν στο κάδρο των ερευνών αφού ο 71χρονος θείος του βασικού υπόπτου εξέφρασε προθυμία να υποδείξει κι άλλους χώρους που όπως ανέφερε ο 24χρονος φέρεται να επισκέφθηκε με φόντο τον προσχεδιασμό της εγκληματικής ενέργειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση