ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ζητά λήψη μέτρων για την «ανεξέλεγκτη» κάθοδο μεταναστών ο Κάτω Πύργος Τηλλυρίας

18 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στο κέντρο του χωριού

ΚΥΠΕ

Το Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας καλεί για πολλοστή φορά τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας να λάβουν μέτρα ώστε να αποφεύγεται η ανεξέλεγκτη είσοδος των παράτυπων μεταναστών στην περιοχή τους, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους .

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κλεάνθους ανέφερε πως οι 18 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα, από κάποιον συντοπίτη του στο κέντρο του χωριού, έξω από το Δημοτικό Σχολείο του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, ο οποίος στην συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αντιλαμβάνεστε συνέχισε, “ ότι ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια και φόβο “, γιατί όπως εξήγησε, “ δεν μπορεί ο καθένας να κυκλοφορεί στην κοινότητα ανεξέλεγκτα “.

Πρόσθεσε ακόμη πως επιβάλλεται να στελεχωθούν άμεσα τόσο η Αστυνομία Κάτω Πύργου Τηλλυρίας όσο και η Λιμενική Αστυνομία, ώστε να γίνει καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

Τον τελευταίο καιρό παρατήρησε σε τακτά χρονικά διαστήματα αρκετοί παράτυποι μετανάστες έρχονται στο Κάτω Πύργο Τηλλυρίας με πλοιάρια.

Οι παράτυποι μετανάστες φέρονται, όπως είπε, να μεταφέρθηκαν από διακινητές από τα τουρκικά παράλια με σκάφος σε παραλία του Λιμνίτη και από εκεί να πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση