ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ζητούν αρμόδιους από την Τρ.Κύπρου οι αξιόγραφοι

Θέλουν άτομα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι

Newsroom K

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ζητεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου να ορίσει άτομα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι.

Σε επιστολή τους προς τον Τζον Χούρικαν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, την οποία κοινοποίησαν στα ΜΜΕ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Φοίβος Μαυροβουνιώτης και Σταύρος Γιαλλουρίδης, σημειώνουν με ικανοποίηση τη δήλωση του κ. Χούρικαν ότι «η τράπεζα είναι διατεθειμένη να συζητήσει προσωπικά με κάθε κάτοχο αξιογράφων που θεωρεί ότι αδικήθηκε και αν στοιχειοθετηθεί η αδικία να τον αποζημιώσετε, όπως πράξατε με τα συγγενικά πρόσωπα δικαστού και άλλων κατόχων».

«Παρακαλούμε να ορίσετε ένα ή περισσότερα πρόσωπα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι», προσθέτουν.

Αφού σημειώνουν ότι ο κ. Χούρικαν επαναλαμβάνει συνεχώς ότι η τράπεζα ανήκει στους καταθέτες αναφέρουν «μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η τράπεζα ανήκει στους μετόχους. Αν μαζέψουμε υπογραφές από την πλειοψηφία των καταθετών σας είστε διατεθειμένος να μας αποζημιώσετε;»

Επίσης, ερωτούν το εξής; «Εφόσον η τράπεζα ανήκει στους καταθέτες, οι οποίοι λαμβάνουν επιτόκια πολύ κάτω από το 1%, πώς δικαιολογείτε το τελευταίο ομόλογο που εκδώσατε με επιτόκιο 12,5%. Ποιοι αγόρασαν το εν λόγω ομόλογο;»

«Εκφράσατε και πάλι τη συμπάθειά σας προς τους κατόχους αξιογράφων. Στην Κύπρο υπάρχει μια παροιμία που λέγει «Σφάξε μου Αγά μου ν’ αγιάσω» σημειώνουν.

Τέλος, διερωτώνται, «αφού μας συμπαθείτε τόσο πολύ γιατί δεν απαντήσατε στην επιστολή που σας στείλαμε στις 15.1.19 και στο υπόμνημα που σας παραδώσαμε στις 18.1.19;»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση