ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:15
 

Ζητούν αρμόδιους από την Τρ.Κύπρου οι αξιόγραφοι

Θέλουν άτομα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι

Newsroom K

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ζητεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου να ορίσει άτομα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι.

Σε επιστολή τους προς τον Τζον Χούρικαν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, την οποία κοινοποίησαν στα ΜΜΕ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Φοίβος Μαυροβουνιώτης και Σταύρος Γιαλλουρίδης, σημειώνουν με ικανοποίηση τη δήλωση του κ. Χούρικαν ότι «η τράπεζα είναι διατεθειμένη να συζητήσει προσωπικά με κάθε κάτοχο αξιογράφων που θεωρεί ότι αδικήθηκε και αν στοιχειοθετηθεί η αδικία να τον αποζημιώσετε, όπως πράξατε με τα συγγενικά πρόσωπα δικαστού και άλλων κατόχων».

«Παρακαλούμε να ορίσετε ένα ή περισσότερα πρόσωπα σε κάθε επαρχία, στα οποία να απευθύνονται όσοι αισθάνονται αδικημένοι», προσθέτουν.

Αφού σημειώνουν ότι ο κ. Χούρικαν επαναλαμβάνει συνεχώς ότι η τράπεζα ανήκει στους καταθέτες αναφέρουν «μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η τράπεζα ανήκει στους μετόχους. Αν μαζέψουμε υπογραφές από την πλειοψηφία των καταθετών σας είστε διατεθειμένος να μας αποζημιώσετε;»

Επίσης, ερωτούν το εξής; «Εφόσον η τράπεζα ανήκει στους καταθέτες, οι οποίοι λαμβάνουν επιτόκια πολύ κάτω από το 1%, πώς δικαιολογείτε το τελευταίο ομόλογο που εκδώσατε με επιτόκιο 12,5%. Ποιοι αγόρασαν το εν λόγω ομόλογο;»

«Εκφράσατε και πάλι τη συμπάθειά σας προς τους κατόχους αξιογράφων. Στην Κύπρο υπάρχει μια παροιμία που λέγει «Σφάξε μου Αγά μου ν’ αγιάσω» σημειώνουν.

Τέλος, διερωτώνται, «αφού μας συμπαθείτε τόσο πολύ γιατί δεν απαντήσατε στην επιστολή που σας στείλαμε στις 15.1.19 και στο υπόμνημα που σας παραδώσαμε στις 18.1.19;»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Στις κεντρικές φυλακές η απάντηση για τις παρεμβολές κινητών

«Στην προσπάθεια να απενεργοποιήσουν τα κινητά τηλέφωνα των φυλακισμένων που έχουν στην κατοχή τους παράνομα, ...»
Χάρις  |  22:58

Υπερπληθυσμός στις Κεντρικές Φυλακές

«Λυπάμαι που το σάπιο σωφρονιστικό μας σύστημα και οι άχρηστοι κρατικοί μηχανισμοί μας, αναγκάζουν ανθρώπους ...»
ναταλία  |  22:31

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Άσπονδοι φίλοι ή περιπαίζουν μας ούλλους;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  20:16

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X