ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Οι λεπτομέρειες του ντιλ Cyta-ΚΟΠ

Διαβάστε την Κυριακή (07/02) στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το χορηγικό ντιλ μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του ημικρατικού οργανισμού, με τη μετονομασία του πρωταθλήματος, ενισχύει τις δύο πλευρές. Ικανοποιητικά είναι τα έσοδα για την ΚΟΠ, ενώ μείωση εξόδων και καλύτερη χορηγική οργάνωση φέρνει για τη Cyta.

Όμως, τα νέα δεδομένα αναγκάζουν όλες τις ομάδες από τη νέα σεζόν να ψάξουν και να βάλουν νέο κύριο χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας, αφού η Cyta σταματά τις μεμονωμένες χορηγίες.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του ντιλ μεταξύ ΚΟΠ και Cyta και επηρεάζει όλες τις πλευρές του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου:
Ρετρό: Όταν η ΑΕΛ απέκλεισε τον Απόλλωνα στον… κλήρο! Η πρώτη κόντρα των δύο Λεμεσιανών στο Κύπελλο ήρθε το 1959 και μετά την απόλυτη ισοπαλία (από μία νίκη με 3-2), η ΚΟΠ τήρησε την προκήρυξη, που προνοούσε κλήρωση.

Μεταγραφές: Αξιοποίηση (σχεδόν) στον απόλυτο βαθμό! Οι μισές από τις ομάδες του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας συμπλήρωσαν το επιτρεπτό όριο των τεσσάρων προσθηκών.

Ποδόσφαιρο: Πως έφτασαν από τον Ντλοβού στο Ντίνα. Αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο στην ΑΕΛ για την απόκτηση επιθετικού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διεθνές: Η Κίνα εισβάλλει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δαπανώντας «αστρονομικά» ποσά, προσελκύει όλο και μεγαλύτερα ονόματα στο πρωτάθλημά της.

Μπάσκετ: Η μεγάλη πρόκληση. Χωρίς Σπανούλη, η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει ένα Ολυμπιακό εισιτήριο.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Δύσκολη η μετά-Cyta (χορηγική) εποχή
Χρίστος Ζαβός: Το καημένο... το fair play
Γιώργος Λογίδης: Μηδενικό έλλειμμα, μηδενικό πλεόνασμα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση