ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

MAD: Επιβεβαιώνει το νομότυπο της εκπομπής μας η ΑΡΚ

Με βάση Ευρωπαϊκής Οδηγίας λειτουργεί το κανάλι σύμφωνα με ανακοίνωση

Με βάση Ευρωπαϊκή Οδηγία λειτουργεί το μουσικό κανάλι MAD TV στην Κύπρο σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Το MAD TV, αναφέρει ότι εφημερίδες εμπλέκουν το σταθμό σε «αχρείαστα και ανυπόστατα δημοσιεύματα και ανυπόστατα δημοσιεύματα» χωρίς τη θέση του καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πληροφορούμαστε πως η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο ακρόασης στην επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής, επιβεβαίωσε το νομότυπο και το νόμιμο της εκπομπής μας στην Κύπρο με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία, «Τηλεόραση χωρίς σύνορα».

Το MAD, το μουσικό κανάλι της Κύπρου, με πέραν των 200.000 τακτικών τηλεθεατών, πάντα θα λειτουργεί στο πλαίσιο του νόμου και των αρχών της Δημοκρατίας. Το μουσικό κανάλι της νεολαίας συνεχίζει με επιτυχία τη δραστηριότητα του στοχεύοντας στη συνεχή μουσική ψυχαγωγία αλλά και διοργάνωση των σημαντικότερων μουσικών εκδηλώσεων στην Κύπρο.

Τέλος, μετά λύπης παρατηρούμε ότι εδώ και μέρες οι εφημερίδες «Ο Φιλελεύθερος» και «Αλήθεια», πέραν κάθε δεοντολογίας, εμπλέκουν τον σταθμό μας σε αχρείαστα και ανυπόστατα δημοσιεύματα, χωρίς να επιδείξουν την ελάχιστη ευθιξία, η οποία υπαγόρευε, να ζητήσουν και τη δική μας θέση επί ενός ζητήματος, που ως εκ των δημοσιευμάτων τους, μας αφορούσε άμεσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X