ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Ήβη Αδάμου αναχωρεί το Σάββατο για το Μπακού

Η πρώτη δοκιμή του κυπριακού τραγουδιού στο Μπακού θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαίου

O  57ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πλησιάζει, οι προετοιμασίες βρίσκονται  στην τελική ευθεία και η κυπριακή αποστολή αναχωρεί για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν  το Σάββατο, 12  Μαίου 2012.

Η Κύπρος εκπροσωπείται φέτος στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «LA LA LOVE» με  ερμηνεύτρια την ΄Ηβη Αδάμου και με Συνθέτες / Στιχουργούς τους: Alex Papaconstantinou, Bjorn Djupstrom, Alexandra Zakka, Viktor Svenssonr.
 
Εκ μέρους του ΡΙΚ μεταβαίνουν στο Μπακού η Εύη Παπαμιχαήλ- Αρχηγός Αποστολής και ο Κλείτος Κλείτου- Βοηθός Αρχηγός Αποστολής.

Στο πλαίσιο του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision  θα διεξαχθούν  δύο ημιτελικοί, την Τρίτη 22 και την Πέμπτη 24 Μαίου. Η Κύπρος θα εμφανιστεί  στην 12η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαίου.  Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου που επίσης διαγωνίζεται  στον ίδιο  ημιτελικό  θα εμφανιστεί στην 3η  θέση. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαίου.

Η πρώτη δοκιμή  του κυπριακού τραγουδιού στο Μπακού  θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαίου. Θα ακολουθήσει ακόμα μία δοκιμή την Πέμπτη 17 Μαίου. 
     
Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν απευθείας στις 10.00 το βράδυ, ώρα Kύπρου από το ΡΙΚ1 με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ, από το ΡΙΚ HD  και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy
    
Στη σκηνή η ΄Ηβη Αδάμου θα πλαισιώνεται από τους:
Φωνητικά: Bjorn Djupstrom
Χορεύτριες: Τατιάνα Δημητριάδου, Όλγα Πηλάκη
Χορεύτριες  & φωνητικά: Victoria Taylor, Wiveca Hartmann Knudsen

Οι συντελεστές της σκηνικής εμφάνισης της ΄Ηβη Αδάμου είναι οι ακόλουθοι:
Σκηνοθεσία - επιμέλεια: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Χορογραφία: Chali Jennings
Vocal coach: Έλενα Πατρόκλου
Μαλλιά και μακιγιάζ: Γρηγόρης Πυρπύλης
Επιμέλεια μαλλιών: Στέφανος Βασιλάκης
Σχεδιασμός ρούχων: Φανή Ξενοφώντος
Styling: Νότης Παναγιώτου
Κοσμήματα: Li la lo
Sony Music Greece: Μαλβίνα Μαρκοπούλου

 

 

 

 

 


 

Media: Τελευταία Ενημέρωση