ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: 5.000 δενδρύλλια από τον ΔΗΣΥ για να διατεθούν δωρεάν

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πέντε χιλιάδες δενδρύλλια θα παραχωρήσει δωρεάν ο ΔΗΣΥ προς το κοινό. Αυτό αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας ότι έχει επικοινωνήσει με τον τον Υπουργό Γεωργίας.

Αυτούσια η δήλωση:

Όπως έγινε γνωστό, η παραχώρηση δενδρυλλίων από το Τμήμα Δασών για φύτευση, έτυχε θερμής ανταπόκρισης με αποτέλεσμα αυτά να εξαντληθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Χαιρετίζω αυτή την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση εκ μέρους των συμπολιτών μας και θεωρώ πως πρέπει να έχει και συνέχεια.

Σε επικοινωνία μου με τον Υπουργό Γεωργίας κ. Κώστα Καδή και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου εξέφρασα την άποψη, δεδομένης αυτής της ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να επαναληφθεί και πως η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να παραχωρηθούν εκ νέου δενδρύλλια ώστε μην μείνει χωρίς δέντρο κανείς συμπολίτης μας που θέλει να φυτέψει ένα δέντρο.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουμε και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός δωρίζοντας 5.000 δενδρύλλια ώστε να διατεθούν και αυτά προς τους συμπολίτες μας μέσω του Τμήματος Δασών.

Συγχαίρω και τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση αλλά και το Υπουργείο Γεωργίας όπως και το Τμήμα Δασών για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική δουλειά, την οποία διαπίστωσα και κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο φυτώριο της Λευκωσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση