ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Clip News: Οι υπηρεσίες Αποδελτίωσης & Media Analysis μεγιστοποιούν το επιχειρηματικό όφελος

Η τεχνογνωσία και τα 30 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά έχουν φέρει την Clip News στην κορυφή του κλάδου της, καθιερώνοντάς την ως πολύτιμο συνεργάτη μεγάλων εταιρειών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο, όπου τα πάντα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς, η διατήρηση μιας εταιρείας και ενός brand στην κορυφή απαιτεί μεταξύ άλλων έγκαιρη ενημέρωση και σωστά data. Η εταιρεία Αποδελτίωσης και Media Analysis Clip News καλύπτει αυτήν ακριβώς την ανάγκη προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών Αποδελτίωσης & Media Analysis, ενισχύοντας τη θέση ότι η ανάπτυξη και η επιτυχημένη πορεία κάθε επιχείρησης οφείλει να βασίζεται σε data-driven αποφάσεις.

Η τεχνογνωσία και τα 30 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά έχουν φέρει την Clip News στην κορυφή του κλάδου της, καθιερώνοντάς την ως πολύτιμο συνεργάτη μεγάλων εταιρειών που ανήκουν σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Έπειτα από την επικράτησή σε διαγωνισμό τον Σεπτέμβριο του 2022, η Clip News παρέχει το ίδιο υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εξυπηρέτησης και στην κυπριακή αγορά μέσα από τις απόλυτα customized υπηρεσίες της. Σημειώνεται ότι είναι η μόνη αδειοδοτημένη εταιρεία από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Κύπρου που μπορεί να προσφέρει Αποδελτίωση και Ανάλυση από όλα τα Μέσα (έντυπα, ίντερνετ, social media, τηλεόραση και ραδιόφωνο).

Η Κατερίνα Κεχαγιά, VP Media Intelligence της Clip News και υπεύθυνη των εργασιών της εταιρείας στην Κύπρο, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρά το μικρό χρονικό διάστημα που δραστηριοποιούμαστε στην κυπριακή αγορά, γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρη η αναγκαιότητα για ορθή ενημέρωση με σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα και την εργασία των ανθρώπων στα Media. Το έμπειρο δυναμικό και οι τεχνολογίες Machine Learning και Artificial Intelligence που χρησιμοποιούμε, αποτελούν το ιδανικό μείγμα που οι συνδρομητές μας αξιοποιούν για να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις με σιγουριά».

Ορισμένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Clip News περιλαμβάνουν:

- 360ο παρακολούθηση Μέσων: Η Clip News διασφαλίζει ότι καμία αναφορά στα Μέσα δεν θα χαθεί. Η εταιρεία παρακολουθεί 24/7 όλα τα Μέσα ενημέρωσης (online & offline), προκειμένου οι συνδρομητές να λαμβάνουν άμεσα και με ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

- Ανάλυση και Τάσεις: Με σφαιρική ματιά πάνω στα δεδομένα, η ομάδα του τμήματος Reporting & Analysis, που αποτελείται από έμπειρους αναλυτές και δημοσιογράφους, δημιουργεί reports που δίνουν μια πλήρη αποτίμηση και αποκωδικοποίηση της δημοσιότητας. Περιλαμβάνουν βασικά metrics τα οποία οπτικοποιούνται με κατανοητό τρόπο, συνοδευόμενα από επεξηγήσεις και insights απαραίτητα για κάθε επικοινωνιακή στρατηγική και marketing plan.

- Ποικίλες επιλογές μέσα από τις πλατφόρμες: Η Clip News χρησιμοποιεί πλατφόρμες για την επεξεργασία και διαχείριση του όγκου δημοσιότητας, οι οποίες διαθέτουν πληθώρα δυνατοτήτων. Μάλιστα, σε αποκλειστική συνεργασία με την Brandwatch, οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία πρόσβασης σε μια απόλυτα παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα για την real time παρακολούθηση, αξιολόγηση και ανάλυση των αναφορών τους, λαμβάνοντας πολύτιμα insights (π.χ. sentiment, impact, reach, outreach, κ.ά.).

- Προσαρμοσμένες λύσεις: Αναγνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές απαιτήσεις, η Clip News προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών. Είτε πρόκειται για παρακολούθηση της φήμης του brand και συμπεριφοράς κοινού απέναντί του, είτε παρακολούθηση των τάσεων του κλάδου και ανάλυση δραστηριοτήτων των ανταγωνιστών, η Clip News παρέχει υπηρεσίες ευθυγραμμισμένες με τους στόχους των συνδρομητών της.

- Αντιμετώπιση κρίσεων: Μια από τις προτεραιότητες κάθε brand είναι η προστασία της φήμης του. Με το email alerting system η διαχείριση οποιασδήποτε κρίσης γίνεται εφικτή.

«Η Clip News ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) από το 2002, εκτός από το ότι παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης από όλο τον κόσμο, συμβάλλει ενεργά στη διάδοση της έννοιας του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE), ως το καλύτερο μέσο για την ολοκληρωμένη κατανόηση και ανάλυση της παρουσίας μιας εταιρείας ή ενός brand στη δημόσια σφαίρα», επισημαίνει η κα Κεχαγιά υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το κυπριακό επιχειρείν με άριστες υπηρεσίες, μακριά από περιττό αριθμό αποκομμάτων, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη έμφαση στην ανάλυση και το customer service μας. Σχεδιάζουμε ενδιαφέροντα και χρηστικά πράγματα που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Σύνδεσμο Εκδοτών για την έως τώρα συνεργασία μας, η οποία είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει με την ίδια θετική διάθεση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση