ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΥΚΟΛΑ και ΣΠΙΤΙΚΑ και φέτος στον Αlpha ΚΥΠΡΟΥ

Από αύριο και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9:20 το πρωί

Δελτίο Τύπου

5 χρονιά, 430 επεισόδια και πάνω από 1300 συνταγές, η Αθηνά Λοϊζίδου και το «ΕΥΚΟΛΑ και ΣΠΙΤΙΚΑ» ξεκινούν, για την 5 σεζόν, τα γευστικά τηλεοπτικά ταξίδια.

Η Αθηνά επιστρέφει στις οθόνες μας ανανεωμένη, με μεράκι και αγάπη για την κυπριακή, ελληνική και διεθνή κουζίνα και πιστή στα αγνά υλικά και τον ανεπιτήδευτο τρόπο με τον οποίο μεταφέρει τις γνώσεις και τεχνικές της ακόμη μια χρονιά.

Από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα την απολαμβάνουμε και φέτος στον Alpha Κ1ύπρου στις 9:30 το πρωί.
Μέσα σε τριάντα μόλις λεπτά η Αθηνά μάς παρουσιάζει εύκολα και γρήγορα φαγητά και γλυκά, επιλέγοντας φρέσκα και προσιτά υλικά σε παλιές και καινούργιες συνταγές, για τις οποίες μάς εγγυάται επιτυχία και απόλαυση. Επιπλέον, το κοινό έχει και τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί της και να λύνει απορίες αναφορικά με τις συνταγές μέσω του ανανεωμένου της site athenarecipes.com αλλά και τα social media της.

Η Αθηνά Λοϊζίδου που έχει σκοπό να μάς «ξαναβάλει» στην κουζίνα είναι, ίσως, η δημοφιλέστερη μαγείρισσα της Κύπρου. Απόδειξη γι’ αυτό οι 200.000 και πλέον πωλήσεις που σημειώνει σε περιοδικά και βιβλία μαγειρικής και η άκρως επιτυχημένη και συνεχής τηλεοπτική της παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Η εκπομπή «Εύκολα και Σπιτικά» είναι μια παραγωγή της SppMedia για τον Alpha.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Media: Τελευταία Ενημέρωση