ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κα Μαρίνα Οικονομίδου στη θέση της διευθύντριας της «Καθημερινής» Κύπρου

Η διοίκηση και το προσωπικό της εφημερίδας εύχονται στην κα Οικονομίδου καλή επιτυχία στο έργο της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η «Καθημερινή» Κύπρου ανακοινώνει την ανάληψη της διεύθυνσης των εκδόσεών της από τη δημοσιογράφο Μαρίνα Οικονομίδου με άμεση ισχύ.

Η Μαρίνα Οικονομίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατέχει δίπλωμα Γαλλικής Λογοτεχνίας και Γαλλικής Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Paris 4 Sorbonne, καθώς και μεταπτυχιακό στην Πολιτική και Κοινωνική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Paris 1 Pantheon Sorbonne. Η κα Οικονομίδου ήταν μέχρι σήμερα αρχισυντάκτρια της κυριακάτικης έκδοσης

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία στο έργο της ως της πρώτης γυναίκας διευθύντριας εφημερίδας στη σύγχρονη μιντιακή ιστορία του τόπου. Η διοίκηση και το προσωπικό της εφημερίδας εύχονται στην κα Οικονομίδου καλή επιτυχία στο έργο της και γόνιμη και εποικοδομητική πορεία στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η «Καθημερινή» Κύπρου είναι μία κοινή εταιρεία της SppMedia Ltd και των Καθημερινών Εκδόσεων Α.Ε. Εκδίδει από το 2008 την εφημερίδα «Η Καθημερινή» της Κυριακής, την Οικονομική Καθημερινή κάθε Τετάρτη, ενώ παρέχει καθημερινή ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσω των ιστοσελίδων της kathimerini.com.cy και gastronomos.com.cy.


Από το Τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση