ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Mall of Engomi & Mall of Cyprus: ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και κέρδισε μεγάλα δώρα!

Ένας διαγωνισμός με πολλά γκολ, πολλή διασκέδαση, εκπλήξεις και δώρα για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου!

Δελτίο Τύπου

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκίνησε αλλά η συγκίνηση του ποδοσφαίρου έρχεται ακόμα πιο κοντά στους φιλάθλους, με πολλές fun δραστηριότητες και έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Mall of Engomi και στο Mall of Cyprus, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να σκοράρουν για τα μεγάλα δώρα!

Στον νέο διαγωνισμό ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, αρκεί να… «το έχουν» με τα γκολ! Αυτό, διότι για να πάρει κάποιος μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει πρώτα να καταφέρει να βάλει γκολ στα δίχτυα του παιχνιδιού! Όλοι οι σκόρερς στη συνέχεια, θα μπαίνουν στην κλήρωση από όπου θα αναδειχτούν οι δύο μεγάλοι νικητές.

Τα δώρα τους; Κάθε νικητής θα λάβει από μία Mall Gift Card αξίας 200€ για να την εξαργυρώσει όπως επιθυμεί, σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα του The Mall of Engomi ΚΑΙ του The Mall of Cyprus!

Αλλά η διασκέδαση δεν σταματά εκεί! Πριν ή μετά τον αγώνα στα food courts των δύο malls, θα μπορούν όλοι οι διαγωνιζόμενοι και μη, να απολαμβάνουν ακόμα: live μουσική από DJ, face painting και subsoccer games! Όλη η ενέργεια πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΣΠΟΡ FM.

Σημειώστε παρακάτω τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής του διαγωνισμού και των δραστηριοτήτων που θα τον συνοδεύουν και μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι για να κερδίσετε!

Μall οf Εngomi: 26 - 27 Νοεμβρίου και 3 - 4 Δεκεμβρίου, 2 - 6 κάθε μέρα.

Mall of Cyprus: 10 - 11 και 17 - 18 Δεκεμβρίου, 2 - 6 κάθε μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΠΟΡ FM 95

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Media: Τελευταία Ενημέρωση