ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όγδοα βραβεία Ποιότητας 2021 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ

Η επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» πρότεινε 75 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε 10 κατηγορίες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έφτασε η μέρα της μεγάλης γιορτής των Κύπριων παραγωγών. Τα Βραβεία Ποιότητας 2021 του «Γαστρονόμου» και της «Καθημερινής» διεξάγονται την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Στροβόλου στις 20:00.

Για όγδοη χρονιά διακρίνονται 10 Κύπριοι παραγωγοί που δείχνουν το δρόμο, που γέννησαν ιδέες και πάλεψαν με πίστη, για να τις υλοποιήσουν, πολλές φορές μέσα σε αντίξοες συνθήκες, που αγωνίστηκαν για να πετύχουν τους στόχους τους, πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, στο περιβάλλον και τη φύση. Δέκα φωτεινά παραδείγματα αγωνιστών της ζωής και της παραγωγής που αναδεικνύουν τον πραγματικό πλούτο της πατρίδας μας για ακόμη μια χρονιά.

Η επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» πρότεινε 75 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε 10 κατηγορίες: Χαλλουμιού, παραδοσιακού προϊόντος, παραγωγής ελαιολάδου, Ερυθρού Οίνου, Λευκού Οίνου, Ροζέ Οίνου, Εξαιρετικής Ποιότητας, Κυπριακής Κουζίνας, Βιώσιμης Ανάπτυξης, που είναι ένα βραβείο που εντάσσεται για πρώτη χρονιά στον θεσμό και το Τιμητικό Βραβείο.

Παρουσιάστρια της βραδιάς για άλλη μια χρονιά, η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του «Γαστρονόμου» Έλενα Αποστόλου, υπεύθυνος των βραβείων ο Γιάννης Αδειλίνης, ενώ την εκδήλωση διοργανώνει το τμήμα εκδηλώσεων του ομίλου SppMedia.

Περήφανος χορηγός των Βραβείων Ποιότητας 2021 είναι η Τράπεζα Κύπρου, υποστηρικτής των Κύπριων Παραγωγών τα καταστήματα Σκλαβενίτης υποστηρικτής Πολιτισμού ο ΟΠΑΠ Κύπρου και Βραβείο Βιώσιμης ανάπτυξης η Epic. Στηρίζει ο Δήμος Στροβόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση