ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με οριακά κέρδη έκλεισε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης έφτασε στις 65,92 μονάδες

ΚΥΠΕ

Κέρδη σε ποσοστό 0,20% παρουσίασε σήμερα το Χρηματιστήριο, κλείνοντας με θετικό πρόσημο.

Ο Γενικός Δείκτης έφτασε στις 65,92 μονάδες. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε άνοδο σε ποσοστό 0,18%, κλείνοντας στις 39,38 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις €185.261,96.

Ανοδικά κινήθηκαν ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,43% και ο δείκτης των Ξενοδοχείων σε ποσοστό 1,43%.
Αντίθετα, ο δείκτης της Κύριας Αγοράς παρουσίασε ζημιές σε ποσοστό 0,02%, ενώ ο δείκτης των Επενδυτικών Εταιρειών παρέμεινε αμετάβλητος.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού με €82.899,80 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €2,64). Ακολούθησα οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου με €37.401,70 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €0,99), της ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΣΦΑΛ. ΕΤ ΔΗΜ ΛΤΔ με €16.500 (άνοδος 1,91% – τιμή κλεισίματος €1,60), της PETROLINA με €15.618,50 (χωρίς μεταβολή - τιμή κλεισίματος €1,05) και της ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΔΗΜ ΛΤΔ με €11.103,50 (χωρίς μεταβολή - τιμή κλεισίματος €0,53).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, πέντε κινήθηκαν ανοδικά, τρεις πτωτικά και εφτά παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίστηκε σε 84.

Συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης της Elaine Securities Plc

Στο μεταξύ, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ανακοινώνει τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Elaine Securities Plc (ΝΕΑ Αγορά), για επιπλέον δύο μήνες, δηλαδή μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε σύμφωνα με το Άρθρο 185 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, εφόσον εξακολουθούν να συντρέχουν οι λόγοι που επιβάλλουν τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εν λόγω εταιρείας, λόγω παραίτησης του Φορέα Εκκαθάρισης και μη υποβολής και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής της Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 28/2/2021

Νοείται ότι εάν κατά τη διάρκεια της αναστολής διαπραγμάτευσης η εταιρεία συμμορφωθεί με τις πιο πάνω υποχρεώσεις της, τότε η αναστολή διαπραγμάτευσης θα αρθεί.

Αναστολή διαπραγμάτευσης και για τίτλους της The Meredith Property Group Plc

Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, ανακοινώνει τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας The Meredith Property Group Plc (ΝΕΑ Αγορά), για επιπλέον δύο μήνες, δηλαδή μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε σύμφωνα με το Άρθρο 185 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, εφόσον εξακολουθούν να συντρέχουν οι λόγοι που επιβάλλει τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εν λόγω εταιρείας λόγω παραίτησης του Φορέα Εκκαθάρισης και μη υποβολής και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής της Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/03/2021

Νοείται ότι εάν κατά τη διάρκεια της αναστολής διαπραγμάτευσης η εταιρεία συμμορφωθεί με την πιο πάνω συνεχή υποχρέωση της, τότε η αναστολή διαπραγμάτευσης θα αρθεί.

Συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Eurivex Plc

Επιπλέον το ΧΑΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Eurivex Plc (Ν.Ε.Α. Αγορά), για επιπλέον δύο μήνες, δηλαδή μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε σύμφωνα με το Άρθρο 185 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, εφόσον εξακολουθούν να συντρέχουν οι λόγοι που επιβάλλουν τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εν λόγω εταιρείας, λόγω του ότι δεν διατηρεί υπηρεσίες Συμβούλου Εισαγωγής, δεν έχει υποβάλει την Ετήσια Οικονομική της Έκθεση για το έτος που έληξε στις 31/12/2020 και δεν έχει υποβάλει την Εξαμηνιαία Οικονομική της Έκθεση για την περίοδο που έληξε στις 30/6/2021.

Νοείται ότι εάν κατά τη διάρκεια της αναστολής διαπραγμάτευσης η εταιρεία συμμορφωθεί με τις πιο πάνω υποχρεώσεις της, τότε η αναστολή διαπραγμάτευσης θα αρθεί.

Αναστολής διαπραγμάτευσης τίτλων της εταιρείας Cyprus Limni Resorts & Golfcourses Plc

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοινώνει ακόμα τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας Cyprus Limni Resorts & Golfcourses Plc (Ν.Ε.Α. Αγορά), για επιπλέον δύο μήνες, δηλαδή μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε σύμφωνα με το Άρθρο 185 του περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμου, εφόσον εξακολουθούν να συντρέχουν οι λόγοι που επιβάλλουν τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των τίτλων της εν λόγω εταιρείας, λόγω μη έκδοσης και δημοσιοποίησης της Ετήσιας Οικονομικής της Έκθεσης για το έτος που έληξε στις 31/12/2020 καθώς και της Εξαμηνιαίας Οικονομικής της Έκθεσης για την περίοδο που έληξε στις 30/6/2021.

Νοείται ότι εάν κατά τη διάρκεια της αναστολής διαπραγμάτευσης η εταιρεία συμμορφωθεί με τις πιο πάνω υποχρεώσεις της, τότε η αναστολή διαπραγμάτευσης θα αρθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Αγορές: Τελευταία Ενημέρωση