ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μετά την επανέναρξη των εργασιών στην Pafilia

Tο 2020 παραμένει μια χρονιά ορόσημο για την Pafilia, καθώς εντός του έτους αναμένεται η παράδοση και η πρόοδος σημαντικών κατασκευαστικών εργασιών

Δελτίο Τύπου

Ομαλά εξελίσσεται η επανέναρξη των κατασκευαστικών εργασιών σε όλα τα έργα της εταιρείας Pafilia Property Developers μετά και το άνοιγμα των εργοταξίων από την κυβέρνηση. Παρά τα νέα δεδομένα και τις συνακόλουθες επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία, το 2020 παραμένει μια χρονιά ορόσημο για την Pafilia, καθώς εντός του έτους αναμένεται η παράδοση και η πρόοδος σημαντικών κατασκευαστικών εργασιών με την Pafilia να εμφανίζεται αισιόδοξη για την πορεία τους.

Πέραν όμως από την ολοκλήρωση των έργων και τη διατήρηση της ποιότητας των κατασκευαστικών εργασιών, η προστασία της ασφάλειας και της υγείας των εργαζομένων στα εργοτάξια, ήταν και παραμένει βασική προτεραιότητα για την Pafilia. Στο νέο πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί, η εταιρεία εφαρμόζει πιστά, τόσο τα ειδικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν εκδώσει οι αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες, όσο και άλλα πρόσθετα μέτρα σε σχέση με την πολιτική ασφάλειας και υγείας, που στοχεύουν στην προετοιμασία, στην οργάνωση και στον προγραμματισμό των εργασιών στα εργοτάξια καθώς επίσης και στην εκπαίδευση των εργαζομένων.

Σχολιάζοντας την επανέναρξη των εργασιών, η εκτελεστική διευθύντρια της Pafilia, Ευαγγελία Ηλιάδου, ανέφερε πως η επανέναρξη των εργασιών έχει κυλήσει ομαλά γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νέα δεδομένα σημείωσε η κα. Ηλιάδου, δεν αλλάζουν την ιδιοσυγκρασία της εταιρείας, αντίθετα μας πεισμώνουν, μας γεμίζουν με θέληση και αποφασιστικότητα και μας ωθούν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμα και ποιοτικά έργα, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά επίπεδα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων μας. Τα χαρακτηριστικά αυτά πρόσθεσε η κα. Ηλιάδου, έχουν καταστήσει την Pafilia αξιόπιστο εταίρο και πρωτοπόρο στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης γης και με αυτά θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Το 2020 παραμένει μια χρονιά ορόσημο για την Pafilia, καθώς εντός του έτους αναμένεται η παράδοση του ΟΝΕ, του υψηλότερου παραλιακού κτιρίου στην Ευρώπη, των υποδομών και των εγκαταστάσεων φιλοξενίας και αναψυχής στο MINTHIS, που θα το καταστίσουν ένα ολοκληρωμένο θέρετρο, ενώ πολύ σημαντικές κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν τη θεμελίωση του εντυπωσιακού ΝΕΟ αναμένεται να ολοκληρωθούν. Παράλληλα, η Pafilia συνεχίζει την υλοποιήσει άλλων 10 εξίσου σημαντικών έργων στη Λεμεσό και στην Πάφο τα οποία αναβαθμίζουν ποιοτικά το οικιστικό προϊόν της Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ