ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Cyta: Στην κορυφή της Ευρώπης για 2η συνεχή χρονιά με το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής

Έρχονται νέες σημαντικές προτάσεις για τους πελάτες της

Δελτίο Τύπου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone βραβεύτηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη». Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο των βραβείων Speedtest Awards™ της ανεξάρτητης εταιρείας Ookla®, κορυφαίας στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου. Η βράβευση βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από το σύνολο των Ευρωπαίων καταναλωτών, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022. Το Speed Score™ της Cyta ξεπέρασε όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής, γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι ανταγωνίστηκε με δίκτυα κολοσσών του τομέα. H δεύτερη συνεχής διάκριση από την Ookla®, υπογραμμίζει την κορυφαία ποιότητα και απόδοση του δικτύου κινητής της Cyta, η οποία προκύπτει μέσα από διαχρονικά βέλτιστο σχεδιασμό, ανάπτυξη και παραμετροποίηση.

Την είδηση επιβεβαίωσε o CEO της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, στο πλαίσιο συμμετοχής του σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στην Λευκωσία. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: «Για 2η συνεχή χρονιά βρισκόμαστε στην κορυφή της Ευρώπης και κάνουμε ξανά την Κύπρο περήφανη. Οι επιτυχίες μας δεν είναι τυχαίες, ούτε αποτέλεσμα συγκυριών. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της συνέπειάς μας και της επιμονής μας».

O κ Νεοκλέους ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι πελάτες της Cyta, εκτός από τις γρηγορότερες ταχύτητες στην Ευρώπη, πολύ σύντομα θα απολαμβάνουν ακόμα πιο αναβαθμισμένες εμπειρίες, μέσω νέων, καινοτόμων λύσεων, βασισμένων στην πιο αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία. Συγκεκριμένα, πριν το τέλος του 2022, θα έχουν στη διάθεσή τους το My Cyta app, μια νέα εφαρμογή για android και ios που θα λειτουργεί ως ολοκληρωμένο κανάλι προσωπικής, ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και θα τους προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό Σχέδιο Επιβράβευσης με δώρα, εκπτώσεις και μοναδικές εμπειρίες. Τέλος, το περιεχόμενο της Cytavision θα είναι διαθέσιμο μέσω εφαρμογής σε έξυπνες συσκευές τηλεόρασης (smart tv), χωρίς τη χρήση αποκωδικοποιητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση