ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημερωτικό δελτίο Φεβρουαρίου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 6, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Άρση προτεραιότητας εποπτικών ενεργειών σχετικά με την υποχρέωση Κυπριακών Επενδυτικών Εταιρειών («ΚΕΠΕΥ») υποβολής στοιχείων σχετικά με το RTS27 υπό το πρίσμα της ανανέωσης του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με την Οδηγία για τις Αγορές Χρηματοπιστωτικών Μέσων ΙΙ («ΟAXM II») αλλά και του Κανονισμού για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων («ΚΑΧΜ ΙΙ»)
-Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών («ΕΑΤ»): Διαβουλεύεται για τα τροποποιητικά Εφαρμοστέα Τεχνικά Χαρακτηριστικά («ΕΤΧ») κατά τις εποπτικές αναφορές
-Bloomberg: Τα κινεζικά πλεονάσματα φτάνουν στο υψηλότερο σημείο καθώς οι εξαγωγές σημειώνουν τις καλύτερες επιδώσεις των τελευταίων 14 ετών
-Reuters: Οι τιμές στο πετρέλαιο αυξήθηκαν περισσότερο από 2% λόγω της απόφασης της Ρωσίας για διακοπή της παροχής.
-Financial Times: Τα βιώσιμα κεφάλαια ΗΠΑ σημείωσαν αρνητικές επιδόσεις κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022
-MarketWatch: Αναταραχή για τα κρυπτονομίσματα παρατηρείται ενόψει της προσπάθειας νομικού τους ελέγχου


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 6.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση