ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου της K. Treppides & Co Ltd: Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών

Κυκλοφόρησε το νέο newsletter της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτης στον τομέα των ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Κάθε νέο ενημερωτικό δελτίο της K.Treppides & Co Ltd αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των χρηματοπιστωτικών, αλλά και των επιχειρήσεων, καθώς στις σελίδες του βρίσκει κανείς όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον τομέα των ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 42, διαβάστε:

- Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ («ΕΑΤ») δημοσιεύει τελικά πρότυπα και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τους κινδύνους επιτοκίου που προκύπτουν από δραστηριότητες εκτός χαρτοφυλακίου.
- Bloomberg: Οι μετοχές ανακάμπτουν ενόψει υψηλών αποδόσεων των εντόκων γραμματίων. Συρρίκνωση της κινεζικής αγοράς επιφέρει κινδύνους.
- Reuters: Τα επίπεδα πληθωρισμού στην Ιαπωνία (υψηλότερα των τελευταίων οκτώ χρόνων) θέτουν υπό αμφισβήτηση την επεκτατική νομισματική πολιτική της Ιαπωνίας.
- Financial Times: Το δίλημμα του Χρηματιστηρίου Μετάλλων του Λονδίνου σχετικά με τις τιμές στα ρωσικά μεταλλεύματα.
- MarketWatch: Η αντοχή του Bitcoin καταδεικνύει θετικές προοπτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 42.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.

- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.

- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση