ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank

Βιομηχανικά, εμπορικά, και οικιστικά ακίνητα σε αστικές και αγροτικές περιοχές της Λεμεσού

Δελτίο Τύπου

Ακίνητα που απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο αγοραστή και βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού, για ίδια χρήση ή για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank. Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει βιομηχανικά, εμπορικά, αλλά και οικιστικά τεμάχια γης σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης ή του είδους του ακινήτου που αναζητούν. Μπορούν, επίσης, να ταξινομήσουν τα ακίνητα βάσει τιμής. Παράλληλα, με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό Οικόπεδο 611 τ.μ. Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Κωδικός Ακινήτου:
PIR286
Ενδεικτική Τιμή €194.250

 

Το ακίνητο εμπίπτει στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίου Αθανασίου, επί της οδού Αχιλλέα Λυμπουρίδη, και βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έχει ακανόνιστο σχήμα, πρόσοψη 10 μέτρα και περίπου 7 μέτρα υψομετρική διαφορά από τον δρόμο.

 

Οικιστικό χωράφι 12,542 τ.μ. Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Κωδικός Ακινήτου: PIR267
Ενδεικτική Τιμή €2.750.000 

Το οικόπεδο βρίσκεται σε λόφο στον Δήμο Αγίου Αθανασίου και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς την πόλη και τη θάλασσα. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια προς τα νότια.

Εμπορικά Οικόπεδα, 1,767 τ.μ. Λεμεσός
Κωδικός Ακινήτου: PIR309
Ενδεικτική Τιμή €7.000.000 

Το ακίνητο (δύο εμπορικά οικόπεδα) βρίσκεται στο Δήμο Λεμεσού στην ενορία Αγίας Ζώνης. Εφάπτεται  επί της λεωφόρου Γλάδστωνος που είναι από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης. Έχει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επιφάνεια, καταλαμβάνει γωνιακή θέση και έχει πρόσοψη 90μ. περίπου.

Αγροτικό χωράφι 18.061τ.μ. Παρεκκλησιά, Λεμεσός
Κωδικός Ακινήτου:
PIR367
Ενδεικτική τιμή €228.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Παρεκκλησιάς στην Επαρχία Λεμεσού. Έχει σχήμα ακανόνιστο, επιφάνεια με κλίση και βρίσκεται περίπου 900μ βόρεια από την πλησιέστερη οικιστική ζώνη. Εφάπτεται σε δημόσιο μονοπάτι και βρίσκεται περίπου 35μ βορειοανατολικά από εγκεκριμένο δημόσιο δρόμο. 

Βιομηχανικό χωράφι 50,837 τ.μ. Ύψωνας, Λεμεσός.
Κωδικός Ακινήτου: PIR231
Ενδεικτική Τιμή €614.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Ύψωνα, περίπου 800μ από τη βιομηχανική ζώνη Αγίου Συλά. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφριά επικλινή επιφάνεια, και εφάπτεται σε μη εγγεγραμμένο δρόμο.

Εμπορικό Οικόπεδο 470 τ.μ. Πολεμίδια, Λεμεσός.
Κωδικός Ακινήτου: PIR483
Ενδεικτική Τιμή
€346.500

Το ακίνητο βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Ομονοίας με πρόσοψη περί τα 50μ. Έχει ακανόνιστο σχήμα και ομαλή επιφάνεια.

Αγροτικό χωράφι 4.014 τ.μ. Άγιος Θεράποντάς, Λεμεσός.
Κωδικός Ακινήτου: PIR387
Ενδεικτική Τιμή
€7.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίου Θεράποντος στην επαρχία Λεμεσού, περίπου 7,2χλμ βορειοδυτικά του φράγματος Κούρη. Έχει ακανόνιστο μέγεθος, επικλινή επιφάνεια και είναι περίκλειστο.

Μισό μερίδιο οικιστικού χωραφιού 30,238 τ.μ. Σούνι-Ζανακιά, Λεμεσος
Κωδικός Ακινήτου:
PIR463
Ενδεικτική Τιμή €571.200

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά και εφάπτεται της οδου Αγίου Στυλιανού. Έχει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, και πρόσοψη περίπου 45μ. Δεν υπάρχει συμφωνία διανομής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση