ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Με την Beach Villa 6 ξεκίνησε η παράδοση των πολυτελών επαύλεων

Δελτίο Τύπου

Η Μαρίνα Αγίας Νάπαςτο εμβληματικό και βραβευμένο έργο μικτής ανάπτυξης, έχει ξεκινήσει και επίσημα την παράδοση των πολυτελών επαύλεων, με την Beach Villa 6 να έχει ήδη παραδοθεί στην ιδιοκτήτριά της. Το σημαντικό αυτό ορόσημο σηματοδοτεί τη σταδιακή ολοκλήρωση και παράδοση των επαύλεων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αξιοπιστία και την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Αποτελώντας μέρος των συνολικά 11 πλήρως ανεξάρτητων παραθαλάσσιων επαύλεων, η εντυπωσιακή Beach Villa 6, η οποία βρίσκεται στη δυτική πλευρά της ανάπτυξης, διαθέτει ενιαίο ευρύχωρο καθιστικό, τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, βεράντες και roof terrace με θέα στο απέραντο γαλάζιο και την βραβευμένη με μπλε σημαία παραλία της Αγία Θέκλας. Μέσω του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής της έπαυλης αποτυπώνεται το concept του beachfront living συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια και τα εκλεπτυσμένα υλικά με το φυσικό περιβάλλον της μαγευτικής παραλίας σε σχήμα ημισελήνου. Για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν απαλοί τόνοι και φυσικά υλικά που ισορροπούν τον σύγχρονο σχεδιασμό με το ζεστό περιβάλλον. Οι εξωτερικοί χώροι της Beach Villa 6 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους ενοίκους ένα πραγματικά ιδιωτικό και μοντέρνο περιβάλλον, με καταπράσινους κήπους και πισίνα. Επιπρόσθετα, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της έπαυλης ανεβάζουν το επίπεδο της διαβίωσης αφού οι ένοικοι έχουν τον πλήρη εξ’ αποστάσεως έλεγχο της έπαυλης μέσω ειδικής εφαρμογής για φορητές συσκευές. Παράλληλα, με την παράδοση της εκάστοτε οικίας ο ιδιοκτήτης παραλαμβάνει ένα Resident’s Kit το οποίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα έγγραφα σε ψηφιακή μορφή, κλειδιά, χειριστήρια και ένα Ipad.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, σχολίασε σχετικά: «Η έναρξη των παραδόσεων των παραθαλάσσιων επαύλεων αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σταθερής και δυναμικής πορείας της Μαρίνας Αγίας Νάπας και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι επενδυτές ακινήτων στο έργο μας. Οι κατασκευαστικές εργασίες προχώρησαν βάσει του αναθεωρημένου πλάνου, τηρώντας παράλληλα τις υψηλές προδιαγραφές και τα πρότυπα που είχαμε θέσει. Οι επαύλεις αποτυπώνουν πλήρως την έννοια της παραθαλάσσιας διαβίωσης, προσφέροντας στους ενοίκους μια πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών σε κοντινή απόσταση

Το εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαβάνει συνολικά 35 πολυτελείς επαύλεις: 12 επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων στο τεχνητό ιδιωτικό νησί μέσα στη λιμενολεκάνη της Μαρίνας, και 23 επαύλεις στη δυτική χερσόνησο της Μαρίνας. Να σημειωθεί ότι 24 από αυτές έχουν προσανατολισμό εντός της μαρίνας - εκ των οποίων οι 18 διαθέτουν ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού - και 11 με απευθείας πρόσβαση στην τεχνητή παραλία.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας αναδείχθηκε ως η καλύτερη μικτού τύπου ανάπτυξη (Mixed-Use Development) στην Κύπρο, αποσπώντας βραβείο 5 αστέρων στα διεθνούς φήμης βραβεία International Property Awards – European Property Awards 2021 -2022, ενώ παράλληλα απέσπασε διάκριση στην κατηγορία Residential High-Rise Development. Τα βραβεία αναγνωρίζουν το εξαιρετικά υψηλού επιπέδου κατασκευαστικό έργο που αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προφίλ της Κύπρου στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://marinaayianapa.com/  ή επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 23 300 550 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@marinaayianapa.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.marinaayianapa.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση