ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων της Universal Life!

Μια βραδιά αφιερωμένη στα Αστέρια της!

Δελτίο Τύπου

Τις επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστών της για το 2022 γιόρτασε η Universal Life σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Pavilion στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 5 Μαΐου. Μια βραδιά γεμάτη αστέρια αφιερωμένη σε όλο το ασφαλιστικό δυναμικό της Εταιρείας που έχει ως βασική αποστολή την προσφορά προς τον άνθρωπο και την κοινωνία, και που με τον επαγγελματισμό, την επιμονή, και το σθένος που τους χαρακτηρίζει συμβάλουν τα μέγιστα στην επιτυχία της Universal Life και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Universal Life, η εκτελεστική διεύθυνση της Εταιρείας, καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος  Παύλος Φωτιάδης συνεχάρη όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά τους τονίζοντας ότι ως πρωτοπόροι της πρώτης γραμμής ανοίγουν το δρόμο στην Universal Life  να προσχωρεί, να μεγαλώνει και να σχεδιάζει και να φιλοδοξεί για το μέλλον. Ο κ. Φωτιάδης εξέφρασε την υπερηφάνεια του αλλά και την αισιοδοξία του ότι η Universal Life διαθέτει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για την πορεία προς την κορυφή, μεταξύ αυτών και ένα έμπειρο και εκπαιδευμένο ασφαλιστικό δίκτυο το οποίο ενδυναμώνεται συνεχώς με νέο αίμα, καθώς και μία αξιοζήλευτη διευθυντική ομάδα και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό. Τέλος, διαβεβαίωσε τους ασφαλιστικούς συμβούλους πως η Διεύθυνση και το ΔΣ της Εταιρείας, προσηλωμένη στο όραμα της πορείας προς την κορυφή, θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους για να τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο  Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Έβαν Γαβάς σε δική του ομιλία, συνεχάρη με τη σειρά του τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρείας, εξαίροντας τις αντοχές και την επιμονή που επιδεικνύουν ενάντια στις διάφορες προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν τα τελευταία χρόνια: από την πανδημία του κορωνοϊού, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που είχε και συνεχίζει να έχει στην Ευρωπαϊκή οικονομία με τα υψηλά επίπεδα πληθωρισμού και την αστάθεια στις αγορές.  Όπως δήλωσε, ανάμεσα σε όλη αυτή την αναταραχή το ανθρώπινο δυναμικό της Universal Life επέδειξε ανθεκτικότητα και παρέμεινε επικεντρωμένο στους πελάτες και στη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της Εταιρείας. Τέλος, εξέφρασε τη μεγάλη περηφάνεια που νοιώθει για τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρείας, καθώς και τη βεβαιότητα του ότι με τη συνεχή στήριξη της διεύθυνσης αλλά και με σκληρή δουλειά, η Universal Life θα διατηρήσει τον ηγετικό της ρόλο και θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο στην Κυπριακή αγορά.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό, το ήθος και την αφοσίωση τους και συνεχάρη όλους για τα επιτεύγματα τους.  Αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορεί να έχει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος στη ζωή των πελατών του αφού τους ενώνει η υπέρτατη αξία της ζωής και η προστασία της. Κλείνοντας, κάλεσε τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους να νιώθουν περήφανοι για τις επιτυχίες τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο τους.

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών διακρίσεων στους ασφαλιστικούς συμβούλους που διακρίθηκαν για την παραγωγή τους το 2022. 

Τις πρώτες τρεις θέσεις ανάμεσα στους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και στους Κορυφαίους Διευθυντές Δικτύου Πωλήσεων, κατέλαβαν οι  ακόλουθοι:

1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος:  Άδωνης Άδωνη

2ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

3ος  Ασφαλιστικός Σύμβουλος: Ρίτσα Σαββίδου

1ο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα Αγιού Αντωνίου στη Λευκωσία, με διευθυντή τον Χριστάκη Μακρή

2ο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία, με διευθυντή τον Μιχάλη Αργυρίδη

3ο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα Τσιρείου στη Λεμεσό, με διευθυντή τον Λακη Πουλλή

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση