ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρείς νέοι συνέταιροι ενισχύουν την Deloitte Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Με τρείς νέους συνέταιρους ενισχύεται η διοικητική ομάδα της Deloitte Κύπρου, με ισχύ από την 1 Ιουνίου 2024. Οι Γιάννης Ιωαννίδης, Ανδρέας Γιουσέλλη και Παναγιώτης Μαρίνου έχουν προαχθεί σε Συνέταιροι στο τμήμα Υπηρεσιών Διαχείρισης Εταιρικού Κινδύνου και στο τμήμα Φορολογικών & Νομικών Υπηρεσιών αντίστοιχα. Αυτοί οι νέοι ηγέτες φέρουν εξειδίκευση σε θέματα κυβερνοασφάλειας, υποστηρικτικών υπηρεσιών για οργανισμούς, καθώς και τοπικών και διεθνών φορολογικών συμβουλών, τομείς που αντικατοπτρίζουν σημαντικά ζητήματα για την αγορά.

Σχολιάζοντας τους πρόσφατους διορισμούς των νέων συνέταιρων, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, Πιερής Μάρκου, δήλωσε: «Η προαγωγή σε συνέταιρο είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην επαγγελματική τους πορεία, και είναι ένα μία αναγώριση που κερδίσανε με το πάθος και την αφοσίωσή τους. Η επίτευξη των στόχων μας για συνεχή επέκταση των υπηρεσιών μας, αντιμετώπιση των σύνθετων και πολύπλευρων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, η συνεχής ανάπτυξη των ανθρώπων μας, αλλά και η συνεισφορά μας στην ευρύτερη κοινωνία, απαιτεί μια ισχυρή ηγετική ομάδα. Ο Γιάννης, ο Ανδρέας και ο Παναγιώτης αναδεικνύουν εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και έχουν συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας μας, καθώς και στην εξυπηρέτηση των πελατών με ακεραιότητα και υψηλή ποιότητα. Επιδεικνύουν το εύρος της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε ως πάροχος επαγγελματικών υπηρεσιών, και αντικατοπτρίζουν τόσο την τρέχουσα ζήτηση για τις υπηρεσίες μας από την αγορά όσο και τις μελλοντικές προβλεπόμενες ανάγκες».

Γνωρίστε τους νέους συνέταιρους:

Γιάννης Ιωαννίδης – Υπηρεσίες Διαχείρισης Εταιρικού Κινδύνου | Κυβερνοασφάλεια & Στρατηγικοί Κίνδυνοι

Ο κ. Ιωαννίδης διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας εξυπηρετώντας πελάτες στην Κύπρο, Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό της Στρατηγικής Κυβερνοασφάλειας, τη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων, καθώς και την ασφάλεια υποδομών, με εξειδίκευση κυρίως στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Επιπλέον, ηγείται του τομέα Άμυνας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης για την Deloitte Κύπρου.

Ο κ. Ιωαννίδης είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Business Information Systems από το Fairleigh Dickinson University και MBA από το CIIM. Κατέχει επίσης επαγγελματικές πιστοποιήσεις, όπως Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified Offensive Security Wireless Professional (OSWP), Offensive Security Certified Professional (OSCP), Certified Red Team Operator (CRTO), ISO 27001 Lead Auditor/Lead Implementer, ISO 22301 Lead Auditor/Lead Implementer, Certified Ethical Hacker (CEH) και Risk and Information Systems Control (CRISC). Είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA), του οποίου είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντρέας Γιουσέλλη – Φορολογικές & Νομικές Υπηρεσίες | Λύσεις Επιχειρησιακών Διαδικασιών και Υποστηρικτικές Υπηρεσίες Οργανισμών

Ο κ. Γιουσελλή έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας εξυπηρετώντας πελάτες σε διάφορους κλάδους και δικαιοδοσίες, με εξειδίκευση σε θέματα λογιστικής, τράπεζων, διοίκησης επιχειρήσεων, εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και σε ανάλυση και ετοιμασία χρηματοοικονομικών καταστάσεων. Ενεργεί ως επιχειρηματικός σύμβουλος σε αριθμό ιδιωτών πελατών για τις προσωπικές και εταιρικές τους υποθέσεις και σε μεγάλους οργανισμούς αναφορικά με επέκταση ή/και αναδιάρθρωση, εξοικονόμηση κόστους, λειτουργικών θεμάτων και διαχείριση των επιχειρήσεων τους στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Γιουσελλή είναι κάτοχος BBA στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά και MBA από το CIIM. Είναι Εγκεκριμένος Ορκωτός Λογιστής (CPA) από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), καθώς και μέλος της επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Επιχειρηματικής Δεοντολογίας του ΣΕΛΚ.

Παναγιώτης Μαρίνου – Φορολογικές & Νομικές Υπηρεσίες | Άμεση Φορολογία

Ο κ. Μαρίνου έχει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας με εξειδίκευση στην τοπική και διεθνή φορολογία. Παρέχει υπηρεσίες φορολογικής συμμόρφωσης και φορολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων κυπριακών ομίλων και πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Επιπλέον, εξειδικεύεται στη νομοθεσία Τιμών Μεταβίβασης (Transfer Pricing) και συμβουλεύει πελάτες σε θέματα Εταιρικών Αναδιαρθρώσεων και Συγχωνεύσεων & Εξαγορών, συγκεντρώνοντας σημαντική εμπειρία στη φορολογική δόμηση, τoν διαγνωστικό έλεγχο και τις φορολογικά ουδέτερες αναδιοργανώσεις. Ηγείται επίσης του τομέα Πετρελαιοειδών, Φυσικού Αερίου και Χημικών για την Deloitte Κύπρου και εξυπηρετεί μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Ο κ. Μαρίνου είναι κάτοχος πτυχίου BSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το London School of Economics and Political Science. Είναι Ορκωτός Λογιστής (ACA) και κατέχει επίσης το Advanced Diploma in International Taxation (ADIT). Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), ενώ υπηρετεί στην Επιτροπή Ενέργειας του Συνδέσμου.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τους νέους συνέταιρους μας και βέβαιοι πως θα συμβάλουν όλοι με θετικό αντίκτυπο προς τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία μας ευρύτερα», είπε ο κ. Μάρκου κλείνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ