ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

120 + 40 νέα ακίνητα από την Altamira Real Estate

Δελτίο Τύπου

  • 120 νέα ακίνητα σε όλες τις πόλεις και 40 επιλεγμένα τεμάχια γης σε τιμές προσφοράς, για μόνο δύο βδομάδες
  • Υποβολή προσφορών μέχρι και τις 3 Μαΐου 2022

Για την κυπριακή αγορά ακινήτων, η Τρίτη είναι συνώνυμη με τα νέα ακίνητα που προωθεί για πώληση η Altamira Real Estate.

Αυτή την Τρίτη, 19 Απριλίου, η Altamira Real Estate προχώρησε στην ανάρτηση 120 νέων ακινήτων σε όλη την Κύπρο, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, για δύο εβδομάδες, αφού λόγω των εορτών του Πάσχα δεν θα αναρτηθούν νέα ακίνητα την Τρίτη του Πάσχα. Οι 120 νέες προτάσεις περιλαμβάνουν ακίνητα όλων των τύπων, σε περιζήτητες τοποθεσίες σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και σε τιμές που καλύπτουν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού ευρύτερα και για κάθε διαθέσιμο budget.

Μεταξύ άλλων, εντοπίζονται διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων από μόλις €70.000, σε δημοφιλείς, για τους αγοραστές, περιοχές, όπως τα Λατσιά, ο Στρόβολος, ο Πρωταράς, το κέντρο της Πάφου, η Πέγεια και τα Περβόλια. Σε Έγκωμη και Αγλαντζιά ξεχωρίζουν μεγαλύτερα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, ενώ στις παραθαλάσσιες επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου διατίθενται εξοχικές κατοικίες και μεζονέτες. Επιπρόσθετα, οικόπεδα ιδανικά για ανέγερση κατοικίας ή/και πολυκατοικίας, πωλούνται σε περιοχές όπως ο Στρόβολος, ο Αρχάγγελος, τα Κάτω Πολεμίδια και η περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, ενώ σε κεντρικά σημεία των πόλεων διατίθενται εμπορικά ακίνητα, γραφεία και καταστήματα.

Τα ακίνητα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy σε ενδεικτικές τιμές πώλησης στη βάση εκτιμημένης αγοραίας αξίας και οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν σε χαμηλότερες τιμές μέσω της ιστοσελίδας.

40 τεμάχια γης σε τιμές προσφοράς

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των νέων ακινήτων, η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, επέλεξε άλλα 40 γεωργικά τεμάχια, τα οποία εφάπτονται οικιστικών και τουριστικών ζωνών και διατίθενται σε τιμές προσφοράς μακράν χαμηλότερες από την αγοραία αξία τους.

Οι δύο εκστρατείες θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδες και το επόμενο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 και ώρα 10 το πρωί.

Βρες το με ένα τηλεφώνημα 8000 8200

Εάν ψάχνετε την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Altamira Real Estate στο 8000 8200. Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της εταιρείας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει τόσο στην επιλογή ακινήτου όσο και για τις διαδικασίες υποβολής προσφοράς και ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Με ένα τηλεφώνημα στο 8000 8200 μπορείτε παράλληλα να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ακίνητο της προτίμησή σας, καθώς και να διευθετήσετε ξενάγηση στα ακίνητα που επιθυμείτε να δείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση