ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημερωτικό δελτίο Μαΐου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 20, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (η «ΕΑΚΑΑ») υιοθετεί κοινή εποπτική δράση με τις εθνικές εποπτικές αρχές σε σχέση με τις διαφημιστικές ανακοινώσεις όσο αφορά τους κανόνες παροχής πληροφοριών σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες του MiFID II στην Ευρωπαϊκή Ένωση
-ΕΑΚΑΑ: Οι Ευρωπαϊκές Εποπτικές Αρχές (οι «ΕΕΑ») επισύρουν την προσοχή των επενδυτών στις επιπτώσεις του αυξανόμενου πληθωρισμού στην οικονομική τους κατάσταση
-Reuters: Άνοδος για την τιμή δολαρίου ενόψει της αισιοδοξίας των επενδυτών σχετικά με το αμερικανικό χρέος
-Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου αυξάνονται καθώς η αγορά βρίσκει κατώτατο όριο γύρω στα €30
-Financial Times: Τα αποθέματα ξένου νομίσματος αλλά και τα αποθεματικά χρυσού της Τουρκίας υποχώρησαν κατά $17δις στην προεκλογική περίοδο
-MarketWatch: Προς αποφυγή ενός νέου γύρου μαζικής εκποίησης περιουσιακών στοιχείων Bitcoin – τι ακριβώς σημαίνει το ανώτατο όριο χρέους για τα κρυπτονομίσματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 20.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:
- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση