ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΟΓΕΕ Ελεύθερης Αμμοχώστου: Οι συνέπειες της πανδημίας στην τουριστική́ βιομηχανία και στο ανθρώπινο δυναμικό́

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν κύριος Σάββας Περδίος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 21/10/20 στο Δημαρχείο Παραλιμνίου η δημόσια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΓΕΕ (Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών/ Επαγγελματιών) Ελεύθερης Αμμοχώστου με θέμα, «οι συνέπειες της πανδημίας στην τουριστική́ βιομηχανία και στο ανθρώπινο δυναμικό́». Με κύριο ομιλητή της εκδήλωσης τον κ. Σάββας Περδίος, Υφυπουργό Τουρισμού. Η ΚΟΓΕΕ είναι μια γυναικεία πρωτοβουλία με αξιοσημείωτη προσφορά στην κοινωνία των πολιτών, προωθώντας έμπρακτα τις ίσες ευκαιρίες και την υπέρβαση των εμποδίων στη ζωή και στη σταδιοδρομία των γυναικών. Οι γυναίκες μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο στην διαμόρφωση της πολιτικής μας ζωής, να ανέβουν σε ηγετικές θέσεις, σε επιτελικές θέσεις και να επηρεάσουν θετικά, με τις ιδέες και τις δεξιότητές τους την εξέλιξη της Κύπρου.

Η Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια ως μέλος της ΟΓΕΕ Ελεύθερης Αμμοχώστου και ως συντονίστρια της εκδηλώσης καλωσόρισε τον Υφυπουργό και όλους του βουλευτές της περιφέρειας και τους δημάρχους που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Χαιρετισμό απεύθυνε και η πρόεδρος κ. Μαρία Μηλιώτου. Ενώ εκ μέρος των καταστηματαρχών Αμμοχώστου μίλησε η πρόεδρος τους η κ. Μαρια Μολέσκη Χατζηχρίστου, μέλος επίσης και του ΟΓΕΕ.

Φέτος, δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού, προκάλεσε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και στο ανθρώπινο δυναμικό. Ειδικά δε, στην περιοχή της Αμμοχώστου, που είναι μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή που ζει καθαρά από την τουριστική βιομηχανία.Η πανδημία, δυστυχώς, επηρέασε βαθιά την οικονομία της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και ιδίως εκείνη των κατεξοχήν τουριστικών περιοχών, όπως είναι η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς. Σε ανοικτό διάλογο- συζητήσει που είχαν με τον υφυπουργό έγινε αντιληπτό από μέρους του το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει την περιοχή και υποσχέθηκε πως όσο του το επιτρέπει η θέση του και οι αρμοδιότητες του θα βοηθήσει την περιοχή για να μην οδηγηθούν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κλείσιμο. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση