ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:33
 

Εγκρίθηκε η αναθεωρημένη πολεοδομική άδεια για τη μαρίνα της Αγ.Νάπας

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην έναρξη των κατασκευαστικών έργων

Newsroom K

Ένα βήμα πιο κοντά στην πολύ - αναμενόμενη έναρξη των έργων υποδομής βρίσκεται από σήμερα η μαρίνα της Αγίας Νάπας, μετά την έγκριση αναθεωρημένης άδειας από την Πολεοδομική Αρχή. Το θέμα αυτό συζήτησαν, μεταξύ άλλων,σε κατ’ ιδίαν συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. ΓιάννηςΚαρούσος και οι κκ. Σταύρος Καραμοντάνης και Χάρης Κουρέας, εκπρόσωποι της επενδυτικής εταιρείας Μ.Μ. Makronisos Marina Ltd.

Το μεγαλεπήβολο έργο, το οποίο αναμένεται να αλλάξει όχι μόνο το πρόσωπο του τουριστικού ρεύματος της περιοχής, αλλά και της Κύπρου γενικότερα, προχωρεί πλέον με γοργούς ρυθμούς μετά και το άνοιγμα των προσφορών αναφορικά με τη δημιουργία της μαρίνας. Η έγκριση της αναθεωρημένης πολεοδομικής άδειας αφορά επιπλέον αναβαθμίσεις του έργου, ενώ σύντομα αναμένεται και η έναρξη των κατασκευαστικών έργων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, και με έκδηλη την ικανοποίησή του για την πρόοδο του έργου, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος δήλωσε: «Η έγκριση της αναθεωρημένης πολεοδομικής άδειας για τη μαρίνα – της δικής μας μαρίνας– κάνει ένα όνειρο ζωής για την ανάπτυξη της Αγίας Νάπας ακόμη πιο αληθινό. Μαζί με τα υπόλοιπα έργα που προωθούμε, είμαστε βέβαιοι ότι η μαρίνα θα δώσει φτερά στην περιοχή και στονΔήμο Αγίας Νάπας, καθώς θα έχει θετικό και πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις και δημιουργώντας νέες θέσεις απασχόλησης».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςΜ.Μ. Makronisos Marina Ltd κ. Σταύρος Καραμοντάνης δήλωσε: «Έχοντας ακολουθήσει όλεςτις απαραίτητες διαδικασίες, βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στην έναρξη των έργων της μαρίνας Αγίας Νάπας. Η σημερινή συνάντηση αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ότι η μαρίνα είναι αποτέλεσμα σκληρής και σωστής δουλειάς και προεργασίας, όπως επίσης και μιας άριστης και αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Η τοποθέτηση του OCCRP για τα περί λιβέλλου

«Γιατί δεν κινούνται νομικά εναντίον της OCCRP αφού νοιώθουν ότι διαβάλλονται παρά μόνο φωνασκούν και ...»
leo  |  14:06

ΗΠΑ: Κυρώσεις σε όσους βοηθήσουν το ιρανικό δεξαμενόπλοιο

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνουν οι Αμερικανοί αν το πλοίο ελλιμενιστεί στην Τουρκία. Άραγε ...»
Σοφούλης  |  11:55

Πάει για κατάθεση στην αστυνομία ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Δίωξη κατά των 38 αυτόκλητων υπερασπιστών του σεβασμιότατου Μόρφου, θα πρέπει να εξασκήσει η Εισαγγελία ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X