ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:32
 

Εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Επιτελείο του Κυριάκου Παρπούνα

Ο Κυριάκος Παρπούνας είναι ανεξάρτητος Υποψήφιος Λατσιών

Δελτίο Τύπου

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το βράδυ το Εκλογικό Επιτελείο του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Λατσιών Κυριάκου Παρπούνα. Αγιασμό τέλεσε κατά τα εγκαίνια ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λατσιών, Πατήρ Αντρέας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των πέντε κομμάτων που στηρίζουν την Υποψηφιότητα Κυριάκου Παρπούνα καθώς και πολλά τοπικά στελέχη του κομμάτων και άλλοι φίλοι και υποστηρικτές.

Εκ μέρους των ηγεσιών των κομμάτων στην εκδήλωση παρέστησαν ο Επαρχιακός Γραμματέα Λευκωσίας - Κερύνειας του ΑΚΕΛ κ. Χρίστος Χριστοφίδης, οι Βουλευτές του ΔΗΚΟ κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Μαρίνος Μουσιούτας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος και Βουλευτής της ΕΔΕΚ αλλά και πρώην ΔήμαρχοςΛατσιών κ. Κωστής Ευσταθίου, ο Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας της Συμμαχίας Πολιτών κ. Κυριάκος Ιεζεκιήλ και η Αντιπρόεδρος Β των Οικολόγων και υποψήφια ΔήμαρχοςΑγλαντζιάς κ. Έφη Ξάνθου

Στον χαιρετισμό του ο Υποψήφιος Δήμαρχος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους των τίμησαν με την παρουσία τους, ανέπτυξε το όραμα του και το πρόγραμμα του για την επόμενη μέρα των Λατσιών. Ανέφερε ότι η πολύπλευρη υποστήριξη της υποψηφιότητας του συνενώνει τα Λατσιά και τους Λατσιώτες σε ένα κοινό στόχο για καλύτερα Λατσιά. Στις 18 του Δεκέμβρη τον λόγο έχουν οι δημότες των Λατσιών.

Αυτοί φαίνεται ήδη ότι έχουν αποφασίσει να γυρίσουν σελίδα και να δώσουν μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στο Δήμο Λατσιών στηρίζοντας τον Κυριάκο Παρπούνα για τη Δημαρχία. Η 19η του Δεκέμβρη 2016 θα βρει όλους τους Λατσιώτες κερδισμένους και ενωμένους στο νέο όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη των Λατσιών, σε ένα Δήμο που θα απολαμβάνουν οι Λατσιώτες και οι υπόλοιποι Δήμοι θα έχουν ως πρότυπο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Στις 14 Οκτωβρίου η εκδίκαση των εφέσεων για τις αποκοπές δημοσίων

«Eίναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα της Κύπρου δημιουργήθηκαν από τις απαιτήσεις της ΠΑΣΥΔΥ και ...»
ΑΚΑ  |  09:16

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X