ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρχίζει το πρόγραμμα Ιδεοδρόμιο

Έχει σκοπό να προάγει την ανάπτυξη δεξιοτήτων που σχετίζονται με τo μαθητικό επιχειρείν

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και τις Διευθύνσεις Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και τη στήριξη του Πανεπιστήμιου UCLan Cyprus, ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Ιδέας «Ιδεοδρόμιο»

Το Πρόγραμμα «Ιδεοδρόμιο», έχει ως σκοπό να προάγει τη δημιουργική και καινοτόμα σκέψη, και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τo μαθητικό επιχειρείν σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων, Λυκείων, και Τεχνικών Σχολών) της Κύπρου.Η πρωτοβουλία απευθύνεται τόσο σε Δημόσια όσο και σε Ιδιωτικά Σχολεία.

Στα πλαίσια του Προγράμματος, περιλαμβάνονται επιμορφωτικές συναντήσεις, πραγματοποίηση ημερίδας και η διεξαγωγή του ομώνυμου Διαγωνισμού Δημιουργικότητας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικής Ιδέας «Ιδεοδρόμιο».

Ο διαγωνισμός «Ιδεοδρόμιο» περιλαμβάνει δύο (2) κατηγορίες υποψηφιοτήτων. Στην πρώτη (1η) κατηγορία εντάσσονται οι μαθητές/τριες Γυμνασίων και στην δεύτερη (2η) κατηγορία οι μαθητές/τριες Λυκείων και Τεχνικών σχολών.

Οι καλύτερες τρεις (3) επιχειρηματικές ιδέες κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν ως εξής:

1. Βραβείο καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας
2. Βραβείο κοινωνικής επιχειρηματικότητας
3. Βραβείο πράσινης επιχειρηματικότητας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση