ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:33
 

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το UCLan Cyprus και ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.

Συνεργασία στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας και της εφαρμοσμένης εμπειρίας

Δελτίο Τύπου

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών & Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ)στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα. Σκοπός του μνημονίου είναι να παρέχει το πλαίσιο για συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus καιτου ΠΑΣΥΚΑΦ στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας και της εφαρμοσμένης εμπειρίας.

Το Μνημόνιο περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών και υπηρεσιών, την από κοινού έρευνα, την εγκαθίδρυση συλλογικών ερευνητικών προτάσεων, την συνδιοργάνωση προωθητικών ενεργειών, την παροχή ευκαιριών για πρακτική άσκηση σε φοιτητές του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και την προσφορά ειδικών παροχών στους υπαλλήλους του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus υπέγραψεη Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Δρ. Melinda Tan, σημειώνοντας ότι «Είναι ιδιαίτερη τιμή για το ΠανεπιστήμιοUCLanCyprusνα έχει τέτοιου είδους συνεργασία με ένα σύνδεσμο όπως είναι ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Ως Πανεπιστήμιο προσβλέπουμε σε μια επιτυχή συνεργασίακαι ένα καρποφόρο μέλλον, που θα αποβλέπει στην περαιτέρω επέκτασηστον τομέα της Ανάλυσης Δεδομένωνγια τις υπηρεσίες υγείας και όχι μόνο.»

Από πλευράς του Συνδέσμου υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, κος Νικόλας Φιλίππου, λέγοντας ότι «Νιώθουμε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που προχωράμε σε αυτό το Μνημόνιο Συνεργασίας. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ άρχισε τη λειτουργία του το 1986 προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες υγείας και ανακουφιστικής φροντίδας σε καρκινοπαθείς ασθενείς, σε εθελοντική βάση. Μεγαλώνοντας και έχοντας σήμερα 65 άτομα προσωπικό, προσβλέπουμε να ενδυναμώσουμε τον επαγγελματισμό μας και τις γνώσεις μας μέσα από στοχευμένα προγράμματα. Μέσα από τη ενδυνάμωση της υπάρχουσας συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο UCLanCyprus, θέλουμε ναεδραιώσουμε τη δέσμευσή μας στην φιλοσοφία του υγιεινού τρόπου ζωής και του εθελοντισμού.»

Τέλος, ο Δρ. Παναγιώτης Ανδρέου, Επίκουρος Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο UCLanCyprus, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χτίζουμε πάνω σε μία πολύχρονη σχέση μεταξύ του ΠΑΣΥΚΑΦ και της ερευνητικής μας ομάδας όπου έχουμε ήδη αφιερώσει αρκετό χρόνο ερευνώντας πρωτοποριακούς τρόπους προαγωγής της παροχής ηλεκτρονικής υγείας και του υγιούς τρόπου ζωής. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και μετο ήθος και το πάθος του Πανεπιστημίου να προσφέρει προς την κοινωνία, κινούμαστε τώρα και σε νέους τομείς, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας: Καμία πολιτική ευθύνη δεν λήφθηκε από Ερ. Επιτροπές για Μαρί και Συνεργατισμό

«Nα με συγχωράει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γ.Εισαγγελέας, όμως από όσα ο ίδιος δηλώνει, μας δίνει το δικαίωμα ...»
ΑΚΑ  |  12:16

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X