ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:28
 

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Νέους Επιχειρηματίες

Πως να αναπτύξετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική Ιδέα από το CEDAR και το UCLan Cyprus

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στα πλαίσια της δέσμευσης τους για ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο, διοργανώνουν και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17 διοργανώνεται υπό την αιγίδα των ακόλουθων φορέων: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Κύπρου (JCI Cyprus), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (ΚΕΠΛΙ), CYBAN, CyRIC, StudentLife.com.cy, DisruptCyprus.com, INSPIRE, Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ), παροικιακός σύνδεσμος ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου - Κύπρου. Χορηγοί των βραβείων του διαγωνισμού είναι οι KPMG, Gravity, and το Πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Μια σειρά από εργαστήρια έχουν προγραμματιστεί σε όλη τη Κύπρο με σκοπό να ενημερώσουν και να στηρίξουν επίδοξους επιχειρηματίες για το πώς να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες. Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

• 16 Φεβρουαρίου (17:30-19:00) στο UCLan Cyprus στη Λάρνακα
• 21 Φεβρουαρίου (18:00-19:30) στο οίκημα KPMG στη Λευκωσία
• 1 Μαρτίου (18:00-19:30) στο Πολύκεντρο Νεολαίας Πάφου
• 17 Μαρτίου (18:00-19:30) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο ΔρΠανίκκοςΠουτζιουρής, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο UCLan Cyprus και πρόεδρος του CEDAR, δήλωσε: "Για ακόμη μια χρονιά το Κέντρο Επιχειρηματικόητας – CEDAR μαζί με το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus οργανώνουν τον διαγωνισμό Business Idea Competition, ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σταθερούς πόλους προώθησης της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αναμένουμε τους επίδοξους νέους επιχειρηματίες να συμμετέχουν ένθερμα στον διαγωνισμό και να μας παρουσιάσουν τις ιδέες τους με βάση την καινοτομία και εφευρετικότητα».

Μετά το πέρας των σεμιναρίων, οι επιχειρηματικές ομάδες και άλλοι ανεξάρτητοι συμμετέχοντες θα μπορούν να καταθέσουν μια 2-σέλιδη επιχειρηματική ιδέα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό και για εγγραφή στα Εργαστήρια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cedar.org.cy/bic/201617 ή αποστείλετε email στο bic@cedar.org.cy ή τηλεφωνήστε στο 24694000.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Δίωρη αποχή από του μαθητές για τα τετράμηνα

«ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ...»
ΜΑΡΙΑ  |  10:58

Θέμα μηνών η έλευση 5G στην Κύπρο

«Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει γιατί το Βέλγιο ανέβαλε την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας (5G) ...»
Andreas Malis  |  10:14

Γ. Εισαγγελέας: Καμία πολιτική ευθύνη δεν λήφθηκε από Ερ. Επιτροπές για Μαρί και Συνεργατισμό

«Nα με συγχωράει ο κατά τα άλλα συμπαθής Γ.Εισαγγελέας, όμως από όσα ο ίδιος δηλώνει, μας δίνει το δικαίωμα ...»
ΑΚΑ  |  12:16

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X