ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με παρουσία ο Συνεργατισμός στο 1ο Invest in Cyprus Forum

Ο Γενικός Διευθυντής θα αναλύσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για επενδύσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει ο Συνεργατισμός και την συγχώνευση των καταστημάτων του, θα αναφερθεί ο Γενικός Διευθυντής Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ) Νικόλας Χατζηγιάννης στο 1ο Invest in Cyprus Forum στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Χατζηγιάννης θα αναλύσει τις προοπτικές επενδύσεων στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, ενώ θα προβεί σε μια εκτενή παρουσίαση της ιστορίας του Συνεργατισμού στην Κύπρο και θα αναλύσει τις προοπτικές που υπάρχουν σήμερα για τον τομέα. Θα κάνει επίσης αναφορά στην εισαγωγή των τίτλων της ΣΚΤ στο ΧΑΚ το 2017.

H ΣΚΤ συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο για την Κύπρο «Invest in Cyprus Forum» που πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Το συνέδριο «Invest in Cyprus Forum» πραγματοποιείται με σκοπό την προβολή και ανάδειξη της σημασίας της Κύπρου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού. Διοργανώνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Κυπριακής Ένωσης Εφοπλιστών, του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κύπρου – ΗΠΑ.

Στο συνέδριο θα παραστούν και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X