ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η QATAR AIRWAYS βραβεύεται ως «η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς»

Στα Air Transport News Awards 2017

Δελτίο Τύπου

Η Qatar Airways διακρίθηκε με το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στην τελετή των AirTransportAwards2017, που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Μαρτίου. Η αεροπορική εταιρεία αναγνωρίστηκε για την καινοτομία, την άριστη εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία και το κορυφαίο design που προσφέρει. Η πριβέ και υψηλού κύρους τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εκάλη και στην οποία παραβρεθήκαν κορυφαία στελέχη της αεροπορικής βιομηχανίας, έδωσε στην QatarAirways τη μεγαλύτερη διάκριση της βραδιάς, αυτήν της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του QatarAirwaysGroup, η εξοχότητά του, κ. AkbarAlBaker δήλωσε: “Μας τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση από τους αναγνώστες του AirTransportNews ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθειά μας να είμαστε οι καλύτεροι στη βιομηχανία και να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Αποτελεί ύψιστη τιμή να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από τους έμπιστους επιβάτες μας, οι οποίοι επιλέγουν να πετούν με την QatarAirways, ενώ παράλληλα αυτή η διάκριση μας ωθεί να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να παρέχουμε το επίπεδο της δέσμευσης, της εξυπηρέτησης και της προσοχής στη λεπτομέρεια που αξίζουν κάθε φορά όσοι επιλέγουν την εταιρεία μας για τα ταξίδια τους.”

Το βραβείο «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» απονεμήθηκε στην QatarAirways για την αδιάκοπη φιλοδοξία της να διασφαλίσει ότι η ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει είναι η καλύτερη στη βιομηχανία, τόσο όσον αφορά το προϊόν, όσο και την εξυπηρέτηση, μια φιλοδοξία που επιβεβαιώθηκε νωρίτερα στο μήνα με την παρουσίαση της QSuite, της νέας BusinessClassτης εταιρείας, στην κορυφαία έκθεση ITBστο Βερολίνο.

Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στη Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες και διασφαλίζουν ότι η QatarAirwaysθα συνεχίσει να ηγείται της βιομηχανίας, όσον αφορά την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών.

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κράτους του Κατάρ, γιορτάζει 20 χρόνια πορείας και ταξιδιών σε περισσότερους από 150 leisure και business προορισμούς. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο αναμένεται να προσθέσει μια σειρά από νέους προορισμούς στο επεκτεινόμενο δίκτυό της για το 2017, όπως οι Τσιάνγκ Μάι, Δουβλίνο, Νίκαια, Σκόπια κ.α. πετώντας τους επιβάτες με ένα υπερσύγχρονο στόλο που αποτελείται από 195αεροσκάφη.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση