ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Μαΐου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

 

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 21, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ») :Κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (η «ΕΑΚΑΑ») σχετικά με τους δείκτες σχεδίου ανάκαμψης κεντρικών αντισυμβαλλομένων (άρθρο 9, παράγραφος 5 του CCPRRR)
-Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών:
Οι Ευρωπαϊκές Εποπτικές Αρχές (οι «ΕΕΑ») προτείνουν τη δημοσιοποίηση Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών και σχετικών με τη Διακυβέρνηση δεδομένων όσον αφορά τις απλές, διαφανείς και τυποποιημένες («οι ΑΔΤ») τιτλοποιήσεις
-Reuters:
Το δολάριο κινείται σε επικερδή σημεία για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα καθώς οι συνομιλίες για το χρέος των ΗΠΑ πλησιάζουν
-Bloomberg:
Η οικονομική μηχανή της Ευρώπης ασθμαίνει
-Financial Times:
Τα καταπιστεύματα επενδύσεων ιδιωτικών μετοχών βλέπουν τις διαφορές στις εκτιμώμενες αξίες και στις τιμές που προτίθενται να πληρώσουν οι επενδυτές να διευρύνονται
-MarketWatch:
Η τιμή του χρυσού θα μπορούσε να προμηνύσει άνοδο στην τιμή Bitcoin μέχρι και $45,000, υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 21.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:
- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση