ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:23
 

Αλλαγή στο μετοχικό κεφάλαιο της Logicom

Μετοχές αξίας 206 χιλιάδων πέρασαν από τον Τάκη Κληρίδη στην θυγατέρα του Πάμελα

Newsroom K

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom Τάκης Κληρίδης προχώρησε σε μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας στην κόρη του Πάμελα Κληρίδη. Η μεταβίβαση αφορούσε συνολικά 150 χιλιάδες μετοχές, αξίας 206,2 χιλ. ευρώ.

Πρόκειται για το ένα τρίτο του συνόλου των μετοχών που είχε στην κατοχή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Σύμφωνα με την συγκεντρωτική κατάσταση διασποράς του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, κατά την 29η Μαρτίου, ο κ. Κληρίδης είχε στην κατοχή του συνολικά 382.951 χιλιάδες μετοχές.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό του κ. Κληρίδη στο κεφάλαιο της εταιρείας ήταν μέχρι πρότινος στο 0,52%. Σύμφωνα με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας στις 16 Μαΐου 2019 η συμμετοχή του Τάκη Κληρίδη ανέρχεται στο 0,46% και η έμμεση συμμετοχή, η οποία προκύπτει από τη συμμετοχή της θυγατέρας του, Πάμελας Κληρίδη, στο 0,05%. Την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου κατέχει ο Βαρνάβας Ειρήναρχος με έμμεση συμμετοχή στο 51,55% που προκύπτει από την συμμετοχή της εταιρείας Edcrane Ltd.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X