ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Alpha Bank Cyprus Ltd: Και αυτές τις γιορτές κοντά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη

Την αγάπη προς τον συνάνθρωπο έκανε πράξη και φέτος η Alpha Bank Cyprus Ltd με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας.

Για ακόμη μια χρονιά, την περίοδο των γιορτών, αντί για ευχετήριες κάρτες και δώρα, η Τράπεζα προσέφερε οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Europa Donna Κύπρου, Βαγόνι Αγάπης, Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός κ.ά.) για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται στήριξη, όπως οικογένειες απόρων, καρκινοπαθείς και άτομα με αναπηρία.

Παράλληλα, η Τράπεζα συμμετείχε στην ετήσια εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, προσφέροντας δωροκουπόνια σε υπεραγορές για είδη πρώτης ανάγκης, ώστε καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, με πλήρη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης της, ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη στήριξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση