ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

American College: Σεμινάριο Μαγειρικής από τον Χρήστο Μπάρκα

Στις 11 Νοεμβρίου θα οργανώσει δυο σεμινάρια Ελληνικής μοντέρνας κουζίνας, όπου θα περιγράψει τις τεχνικές την φιλοσοφία

Δελτίο Τύπου

Ο αγαπημένος παίκτης του Masterchef Greece 2019, Χρήστος Μπάρκας ενώνει τις δυνάμεις του με το American College για μια σειρά απολαυστικών σεμιναρίων μαγειρικής αποκλειστικά για τους φοιτητές Μαγειρικών Τεχνών του Κολεγίου. 

Ο Γιαννιτσιώτης μάγειρας με πλούσια εμπειρία σε επαγγελματικές κουζίνες κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αλλά το πάθος του για μαγειρική παραμένει αναλλοίωτο. Έτσι, στις 11 Νοεμβρίου θα οργανώσει δυο σεμινάρια Ελληνικής μοντέρνας κουζίνας, όπου θα περιγράψει τις τεχνικές την φιλοσοφία πίσω από δύο πιάτα, τα οποια θα ετοιμάσει παρέα με φοιτητές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστός παίκτης του Masterchef Greece επισκέπτεται την Κύπρο. Πέρσι, ο νικητής του διαγωνισμού Τιμολέων Διαμαντής επισκέφτηκε για τέσσερα σεμινάρια το ίδιο κολέγιο. Αξίζει να σημειωθεί πως το σεμινάριο είναι δωρεάν χωρίς καμμιά απολύτως επιβάρυνση για τους φοιτητές. 

Ο καθηγητής Μαγειρικής του American College, Χάρης Προδρόμου πιστεύει πως «τέτοιου είδους σεμινάρια δεν έχουν μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Πολλοί φοιτητές μας ταυτίζονται με γνωστούς μάγειρες και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς, ώστε να εντρυφήσουν ακόμη περισσότερο στα μυστικά της μαγειρικής.»

Η επόμενη σειρά σεμιναρίων του Χρήστου Μπάρκα θα ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο του 2020 και θα είναι η συνέχεια των πρώτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση