ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναδιαρθρώσεις δανείων και εκποιήσεις σε συνάντηση Ελληνικής - ΣΥΠΡΟΔΑΤ

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί συνεχής και στενή επικοινωνία

ΚΥΠΕ

Το θέμα των εκποιήσεων, των αναδιαρθρώσεων και της αφαίρεσης των υπερχρεώσεων που οδηγεί συνήθως σε βιωσιμότητα του χρέους των δανειοληπτών συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε η Διευθύντρια του ΣΥΠΡΟΔΑΤ Τζένη Παπαχαραλάμπους με τον Επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών (τομέας Λιανικής Τραπεζικής) της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας ΛΤΔ Ανδρέα Ασσιώτη.

Όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ, ο κ. Ασσιώτης ανάφερε ότι οι εκποιήσεις, ειδικά της κύριας κατοικίας και άλλων ακινήτων, δεν αποτελούν αυτοσκοπό της Ελληνικής Τράπεζας και ότι σε τέτοιες περιπτώσεις παρόλο που μπορεί να στέλνονται οι σχετικές επιστολές, γίνονται προσπάθειες για βιώσιμη αναδιάρθρωση/διευθέτηση σε όλους τους δανειολήπτες.

Προσθέτει ότι από μέρους του ΣΥΠΡΟΔΑΤ τέθηκε επίσης το θέμα του σεβασμού των αποφάσεων του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου και έτυχε θετικής αντιμετώπισης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί συνεχής και στενή επικοινωνία με στόχο να επιλύονται οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν μεταξύ Ελληνικής Τράπεζας και των Δανειοληπτών κατά τον χειρισμό των Μη εξυπηρετούμενων Δανείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση