ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας γραφείου στο Τελ Αβίβ

Δελτίο Τύπου

Η Δικηγορική Εταιρεία Michael Kyprianou & Co LLC, μία από τις κορυφαίες νομικές εταιρείες της Κύπρου, ανακοινώνει το άνοιγμα ενός νέου διεθνούς υποκαταστήματος της στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, διευρύνοντας περαιτέρω την παγκόσμια εμβέλεια της εταιρείας. 

Επικεφαλής του νέου υποκαταστήματος είναι ο Gilad Tuffias (LL.M.), με περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην ανάπτυξη και στρατηγική των επιχειρήσεων.

Ο κ. Σάββας Σαββίδης, Συνέταιρος της Michael Kyprianou & Co LLC δηλώνει:

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να έχουμε τον κ. Tuffias ως συνεργάτη μας στο Τελ Αβίβ.

Εκτός από τα γραφεία μας σε Ελλάδα, Μάλτα,  Ντουμπάι, Ουκρανία, ΗΒ, ΗΑΕ και Γερμανία  προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας. Η διεθνής παρουσίας μας, μας επιτρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες υψηλότερου επιπέδου σε τοπικά και διασυνοριακά θέματα. » 

Με περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας σε όλες τις νομικές και εμπορικές πτυχές, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση και γνώση της ισραηλινής αγοράς, της κουλτούρας και του επιχειρηματικού πνεύματος, η εταιρεία βρίσκεται στη μοναδική θέση να υποστηρίζει με επιτυχία της διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλοδοξίες των πελατών της. 

Ο κ. Tuffias βασιζόμενος στην εξαιρετική φήμη και ευρεία προσφορά υπηρεσιών της εταιρείας, δηλώνει:

«Είναι τιμή και προνόμιο να είμαι μέλος σε μια ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες υψηλής αξιοπιστίας. 

Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στα εβραϊκά, μέσω του νέου γραφείου στο Τελ Αβίβ, στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε ως γέφυρα για την ισραηλινή αγορά, τις εταιρείες, τους ιδιώτες πελάτες που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιες αγορές, βοηθώντας στη διασφάλιση των συμφερόντων τους και στην υποστήριξη των αναγκών τους αναφορικά με: Εταιρικά & Εμπορικά ζητήματα, Ακίνητη Ιδιοκτησία, Ενεργειακή Βιομηχανία, Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και Ψηφιακά Νομίσματα και φυσικά σε όλους τους άλλους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η Εταιρεία.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.kyprianou.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση