ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανανεωμένο Hellenic Mobile App από την Ελληνική Τράπεζα

Όλες οι λεπτομέρειες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε το ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App, το οποίο, όπως αναφέρεται, υπόσχεται να κάνει τις καθημερινές συναλλαγές σας με το κινητό τόσο απλές όσο η αποστολή ενός μηνύματος.

Σύμφωνα με την τράπεζα, με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, και ενσωματωμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας είναι πλέον έτοιμο και διαθέσιμο στο APP Store και Play Store, προσφέροντας μια πραγματικά εύκολη τραπεζική εμπειρία, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Αυτό που διευκολύνει είναι η προσθήκη του Contact Pay, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού του, από και προς λογαριασμούς της τράπεζας.

Η σύνδεση στον λογαριασμό πραγματοποιείται βιομετρικά, χωρίς την εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου του χρήστη. Παράλληλα, η ταυτοποίηση γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, χωρίς SMS – OTP και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του, ενώ με μερικά απλά βήματα μπορεί να μεταφέρει χρήματα, να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που επιθυμεί και να εξοφλήσει λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν πλέον με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστούν τους λογαριασμούς, τις συναλλαγές και τα έξοδά τους, όλα από το ίδιο σημείο. Παράλληλα, αποκτούν τον έλεγχο των οικονομικών τους μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων, ενώ με τη βιομετρική ταυτοποίηση, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αγορές τους στα καταστήματα και στο διαδίκτυο πραγματοποιούνται με ασφάλεια, διατηρώντας πλήρη έλεγχο των καρτών τους και τη δυνατότητα απενεργοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Σε προεκλογικό άμυνας ο ΔΗΣΥ

«Πραγματικά, είναι απίστευτα άδικο αυτό που συμβαίνει εναντίον της κυβέρνησης καί τής Κας Γιολιτη. Αντί, ...»
Αλέξης Σταυρινίδης  |  16:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση