ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανανεώστε την ασφάλειά σας στην Gan Direct

Έχετε απορίες; Κανένα πρόβλημα: Οι άνθρωποι της Gan Direct βρίσκονται στη διάθεσή σας

Δελτίο Τύπου

Είστε ασφαλισμένοι στην Gan Direct; Προτιμάτε να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας στο κατάστημα αλλά σκέφτεστε το χρόνο στη σειρά εξυπηρέτησης; Είναι πια πανεύκολο! Με μερικά κλικ στο Q-Less Assisted Self-Service Point μπορείτε να δείτε το συμβόλαιό σας, να το επεξεργαστείτε και να κάνετε μια σειρά από λειτουργίες, εύκολα και γρήγορα. Έτσι, όχι μόνο αποφεύγετε την ταλαιπωρία της αναμονής στη σειρά, αλλά κερδίζετε μέχρι και 10% έκπτωση στο ασφάλιστρό σας η οποία φτάνει το 15% εφόσον επιλέξετε την αυτόματη ανανέωση!

Έχετε απορίες; Κανένα πρόβλημα: Οι άνθρωποι της Gan Direct βρίσκονται στη διάθεσή σας, να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες σε περίπτωση που το χρειαστείτε. Με τις καινοτομικές υπηρεσίες της Gan Direct όπως το Insurance On The Go ή το νέο, έξυπνο Advisory Tool, ο πελάτης αναλαμβάνει σε λίγα και απλά βήματα τον έλεγχο του ασφαλιστικού του ταξιδιού αξιοποιώντας την καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση!

Δείτε, συγκρίνετε και αποφασίστε. Ασφάλιση στα μέτρα σας. Υπηρεσίες όπως τις θέλετε. Προνόμια. Εκπτώσεις. Όλα για εσάς από τη
Gan Direct. 25 χρόνια τώρα, παίρνετε πάντα περισσότερα για λιγότερα!

Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα της Gan Direct και την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.gandirect.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση