ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ancoria Bank - Με σταθερές βάσεις και βραβευμένες υπηρεσίες στην ψηφιακή εποχή

Μέσα από βραβευμένες υπηρεσίες και προϊόντα η τράπεζα κατάφερε χρησιμοποιώντας εύστοχα την τεχνολογία να επαναπροσδιορίσει την τραπεζική πρακτική

Η Ancoria Bank από το 2016, που άρχισε τη λειτουργία της, έθεσε ψηλούς στόχους όσον αφορά τη χρήση της τεχνολογίας και τη μετάβαση της παραδοσιακής τραπεζικής στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα με τα πρότυπα νεοφυών τραπεζών του εξωτερικού. Έχοντας πάντα ως προϋπόθεση τη διαφάνεια, την ακεραιότητα και τον επαγγελματισμό, προσφέρει αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις για κάθε χρηματοοικονομικό θέμα, που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μέσα από βραβευμένες υπηρεσίες και προϊόντα κατάφερε χρησιμοποιώντας εύστοχα την τεχνολογία να επαναπροσδιορίσει την τραπεζική πρακτική και να κτίσει μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της όσον αφορά τη διαχείριση των οικονομικών τους.

Ψηφιακές υπηρεσίες

Στόχος της τράπεζας είναι ο κάθε πελάτης, είτε είναι ιδιώτης είτε επιχείρηση, να έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί τα οικονομικά του με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα. Γι’ αυτό προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Ancoria Bank Create

Η Ancoria Bank, ήδη από το 2017, ήταν η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο, η οποία προσέφερε την υπηρεσία ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού χωρίς ο ενδιαφερόμενος να πρέπει να επισκεφθεί ένα τραπεζικό κέντρο, μέσω της βραβευμένης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Ancoria Bank Create. Η διαδικασία αίτησης ανοίγματος λογαριασμού είναι πλήρως ψηφιοποιημένη, γίνεται από το κινητό με άνεση και ασφάλεια μέσα σε λίγα λεπτά ακολουθώντας κάποια απλά βήματα. Το μόνο που χρειάζεται να έχει κάποιος είναι κυπριακή ταυτότητα, λογαριασμό κοινής ωφέλειας στο όνομά του και κινητό τηλέφωνο για να κατεβάσει την εφαρμογή. Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία και όταν εγκριθεί η αίτηση από την τράπεζα, ο χρήστης θα λάβει ταχυδρομικά τη χρεωστική κάρτα και ηλεκτρονικά τους κωδικούς για το myAncoria, το mobile/web banking της τράπεζας.

myAncoria: Mobile/web banking 

Η ομάδα της Ancoria Bank δημιούργησε το mobile/web banking, myAncoria, που προσφέρει εξελιγμένες λειτουργίες σε κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή και tablet. Στόχος του βραβευμένου myAncoria είναι όλοι οι πελάτες, τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, να μπορούν να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με ευκολία και ασφάλεια και να έχουν τον έλεγχο, χωρίς να είναι αναγκαίο να επισκεφθούν κάποιο τραπεζικό κέντρο. Ο πελάτης έχει πρόσβαση και εγκρίνει διάφορες συναλλαγές με βιομετρικό login (δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου στην εφαρμογή από το κινητό τηλέφωνο), μεταφέρει χρήματα εύκολα και γρήγορα σε επαφές του στο κινητό κι όχι μόνο, ενώ μπορεί να διαχειρίζεται έξυπνα το Budget του (μόνο για ιδιώτες). Ακόμη μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει και να ενεργοποιήσει τη χρεωστική του κάρτα με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και σε περίπτωση που δεν θυμάται το PIN της κάρτας του να το λάβει με μήνυμα στο κινητό του. Οι λειτουργίες που προσφέρονται στο myAncoria είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για να είναι φιλικές προς τον χρήστη, απλές και ασφαλείς, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του με άνεση, όπου κι αν βρίσκεται οποιαδήποτε στιγμή.

Υπολογιστής Δανείου

Δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την Ancoria Bank και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, όχι μόνο από πελάτες της τράπεζας. Πρόκειται για έναν απλό και εύκολο στη χρήση υπολογιστή δανείου, από τους πιο εξελιγμένους στην Κύπρο. Αφού ο χρήστης επιλέξει τον τύπο δανείου που τον ενδιαφέρει -στεγαστικό, προσωπικό, φοιτητικό, αυτοκινήτου (καινούριου και μεταχειρισμένου)- και συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία, θα δει ποια θα είναι η ενδεικτική μηνιαία του δόση σύμφωνα με τον χρόνο αποπληρωμής που δήλωσε. Εκτός αυτού, θα μάθει αν πληροί τα βασικά αριθμητικά κριτήρια για πιθανή έγκριση του δανείου του. Επιπλέον, αν ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις, ο χρήστης έχει την επιλογή να διευθετήσει ραντεβού με έναν από τους τραπεζικούς λειτουργούς της τράπεζας για περισσότερες λεπτομέρειες. Η συνάντηση μπορεί να γίνει είτε μέσω βιντεοκλήσης είτε τηλεφωνικώς.

Banking Redefined

Επενδύοντας στην τεχνολογία και μέσα από το ιδιαίτερο και πρωτότυπο μοντέλο της όπου φυσική και ψηφιακή εξυπηρέτηση συνυπάρχουν, καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, η Ancoria Bank σε σύντομο χρονικό διάστημα εδραίωσε το όνομά της στην κυπριακή αγορά επαναπροσδιορίζοντας την τραπεζική. Παρέχει όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις, µε στόχο την παροχή της σωστής εξυπηρέτησης και των κατάλληλων λύσεων για τους πελάτες της µε ανταγωνιστικούς όρους και χρεώσεις.

Επικοινωνία
• Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 12, 1080 Λευκωσία
• Γωνία Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως 151,
3021 Λεμεσός
• Λεωφόρος Φανερωμένης 189-191, 6035 Λάρνακα
Τηλ.: 8000 0050 / +357 22849000 (για κλήσεις από εξωτερικό)
Email: info@ancoriabank.com
Ιστότοπος: www.ancoriabank.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση