ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανοίγει φοιτητικές εστίες η Michaels Automotive

Προχωρά ανάπτυξη 450 διαμερισμάτων και 15 καταστημάτων στις εγκαταστάσεις πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων στην Έγκωμη

Newsroom K

Σε άνοιγμα στον τομέα των ακινήτων προχωρά η Michael Automotive, που διεκδικεί μερίδιο πέραν της αγοράς αυτοκινήτων και στην αγορά φοιτητικών εστιών στην πρωτεύουσα. Η ανάπτυξη χωροθετείται σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις της εταιρείας σε τεμάχιο στην Έγκωμη το οποίο χρησιμοποιείται για πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων. Βάσει των σχεδιασμών της εταιρείας, οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις θα κατεδαφιστούν και στην θέση τους να ανεγερθούν τρία κτήρια φοιτητικών εστιών και καταστήματα. 

450 διαμερίσματα

Από τους οκτώ ορόφους του κάθε κτηρίου, οι έξι θα περιλαμβάνουν 19 διαμερίσματα ενώ οι άλλοι δύο θα αποτελούνται από 18 διαμερίσματα. Το εμβαδόν της ανάπτυξης ανέρχεται στα 11,837 τετραγωνικά μέτρα. Πρόκειται για τρεις οικοδομές οκτώ ορόφων με πιλοτή αλλά και καταστήματα κυρίως με σκοπό την εξυπηρέτηση των εστιών. Συνολικά η προτεινόμενη ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 450 διαμερίσματα και 15 καταστήματα. Τα τεμάχια διαθέτουν πρόσβαση από τους κύριους δρόμους Βασιλίσσης Φρειδερίκης και Μιχαήλ Γιωργάλλα οι οποίοι είναι κάθετοι στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στην Έγκωμη.

Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 224 χώρους στάθμευσης και 226 χώρους στάθμευσης για μοτοποδήλατα.

Τα 408 διαμερίσματα θα έχουν συνολικό εμβαδόν 27,6 τετραγωνικά μέτρα , τα 18 διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν 30,6 τετραγωνικά μέτρα και τα υπόλοιπα 24 θα είναι συνολικού εμβαδού 43 τετραγωνικών. Επιπλέον σε κάθε κτίριο θα υπάρχουν χώροι υποδοχής/θυρωρεία, χώροι πλυντηρίων και χώροι παιγνιδιών. Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 224 χώρους στάθμευσης και 226 χώρους στάθμευσης για μοτοποδήλατα.

Ακόμη στην ανάπτυξη περιλαμβάνονται και 15 καταστήματα με συνολικό εμβαδόν 885,2 τετραγωνικών μέτρων. Συγκεκριμένα η προτεινό-μενη ανάπτυξη περιλαμβάνει 450 διαμερίσματα, 15 καταστήματα με σκοπό την εξυπηρέτηση των φοιτητικών εστιών, τρεις χώρους υποδοχής, τρεις χώρους πλυντηρίων, τρεις χώρους παιχνιδιών, 450 χώρους στάθμευσης εκ των οποίων οι 226 θα είναι για μοτοποδήλατα

Στα τεμάχια όπου θα ανεγερθεί η προτεινόμενη ανάπτυξη, λειτουργεί σήμερα εγκατάσταση εταιρείας αυτοκινήτων που περιλαμβάνει χώ-ρους πωλήσεων και επιδιόρθωσης η οποία εγκατάσταση θα κατεδαφιστεί πριν την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών. Οι εστίες αναμένεται να εξυπηρετήσουν τους φοιτητές του πανεπιστημίου Λευκωσίας το οποίο βρίσκεται δυτικά της προτεινόμενης ανάπτυξης. Η Περιβαλλοντική Αρχή δεν φέρει ένσταση στο έργο, εισηγείται ωστόσο όπως με τη λειτουργία του έργου, η συμβολή Κυριάκου Μάτση/Βασιλίσσης Φρειδερίκης να διαμορφωθεί σε φωτοελεγχόμενη για μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου


Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X