ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:37
 

Ανοίγματα εντός και εκτός Κύπρου για την Voici La Mode

Νέο κατάστημα στο Mall of Cyprus και στην υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ στην Έγκωμη

Της Μαρίας Ηρακλέους

Τη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων προγραμματίζει ο όμιλος Voici La Mode. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου αναμένεται το άνοιγμα του Marks & Spencer στον 1ο όροφο του Mall of Cyprus. Άφιξη η οποία ήδη έχει ανακοινωθεί μέσω σχετικών πινακίδων στο σημείο όπου θα λειτουργήσει το κατάστημα.

Πέραν του ανοίγματος στο Mall of Cyprus ωστόσο, τις επόμενες εβδομάδες ο όμιλος αναμένεται να ανοίξει δεύτερο κατάστημα Marks & Spencer με παιδικά ρούχα στην Έγκωμη. Συγκεκριμένα το κατάστημα θα λειτουργήσει εντός των εγκαταστάσεων του ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Έγκωμης. Πρόκειται για το πρώτο άνοιγμα του ομίλου στην περιοχή της Έγκωμης, και εκτιμάται ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών που ήδη επισκέπτονται την υπεραγορά.

Marks & Spencer με παιδικά είδη ανοίγει σύντομα στην Έγκωμη

Εκτός από την κυπριακή αγορά ο όμιλος ετοιμάζει ανοίγματα και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ρουμανία, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2017. Σε πρώτο στάδιο, αναμένεται ότι το επόμενο δεκαήμερο θα ανοίξουν καταστήματα Topshop και Topman σε εμπορικό κέντρο στο Βουκουρέστι. 

Εκτός από την φυσική παρουσία, ο όμιλος ξεκίνησε να κτίζει και πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέροντας την δυνατότητα online αγορών μέσω της ιστοσελίδας Marks & Spencer.

Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης, με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο και Ρουμανία και με οκτώ brands- Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Αβέρωφ σε Άντρο: Δεν βρήκε μια καλή κουβέντα για τον τόπο του

«Όταν μιλούν οι απόφοιτοι της σχολής …Γκαίμπελς να έχετε και τα δυο αφτιά ανοικτά, …για να μπαίνουν οι ...»
Ai Em  |  10:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X