ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανοίγματα εντός και εκτός Κύπρου για την Voici La Mode

Νέο κατάστημα στο Mall of Cyprus και στην υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ στην Έγκωμη

Της Μαρίας Ηρακλέους

Τη λειτουργία δύο νέων καταστημάτων προγραμματίζει ο όμιλος Voici La Mode. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου αναμένεται το άνοιγμα του Marks & Spencer στον 1ο όροφο του Mall of Cyprus. Άφιξη η οποία ήδη έχει ανακοινωθεί μέσω σχετικών πινακίδων στο σημείο όπου θα λειτουργήσει το κατάστημα.

Πέραν του ανοίγματος στο Mall of Cyprus ωστόσο, τις επόμενες εβδομάδες ο όμιλος αναμένεται να ανοίξει δεύτερο κατάστημα Marks & Spencer με παιδικά ρούχα στην Έγκωμη. Συγκεκριμένα το κατάστημα θα λειτουργήσει εντός των εγκαταστάσεων του ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ Έγκωμης. Πρόκειται για το πρώτο άνοιγμα του ομίλου στην περιοχή της Έγκωμης, και εκτιμάται ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών που ήδη επισκέπτονται την υπεραγορά.

Marks & Spencer με παιδικά είδη ανοίγει σύντομα στην Έγκωμη

Εκτός από την κυπριακή αγορά ο όμιλος ετοιμάζει ανοίγματα και στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Ρουμανία, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2017. Σε πρώτο στάδιο, αναμένεται ότι το επόμενο δεκαήμερο θα ανοίξουν καταστήματα Topshop και Topman σε εμπορικό κέντρο στο Βουκουρέστι. 

Εκτός από την φυσική παρουσία, ο όμιλος ξεκίνησε να κτίζει και πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέροντας την δυνατότητα online αγορών μέσω της ιστοσελίδας Marks & Spencer.

Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης, με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο και Ρουμανία και με οκτώ brands- Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X