ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Christmas market στον Αγρό

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί από τις 26 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2022

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δωρεάν περίπτερα για το χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγρό διαθέτει το Υφυπουργείο Τουρισμού, όπως ανακοινώνει σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του. Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί από τις 26 Νοεμβρίου 2021 μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2022 (καθημερινές 10:00 – 16:00 και Σαββατοκύριακα 11:00 -21:00).

Στον χώρο του Χριστουγεννιάτικου χωριού θα υπάρχουν ξύλινα περίπτερα για να διατεθούν σε ενδιαφερόμενους για σχετική χρήση. Δεν απαιτείται η καταβολή αντιτίμου για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των περιπτέρων στους ενδιαφερόμενους. Τα περίπτερα που θα διατεθούν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: α) 15 περίπτερα για φαγητό και ποτό (food & drinks) - με πρόνοια για κουζίνα η οποία θα περιλαμβάνει μικρό ψυγείο, μάτια γκαζιού και νεροχύτη -, και β) 8 περίπτερα για δημιουργικές δραστηριότητες/καλλιτεχνήματα προς πώληση (arts & crafts).

Όλα τα περίπτερα περιλαμβάνουν εσωτερική θερμάστρα. Τα έξοδα παροχής και κατανάλωσης ηλεκτρισμού και νερού θα καλύπτονται από το Υφυπουργείο. Σημειώνεται ότι ο χώρος της εκδήλωσης θα επιβλέπεται από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας.
Οποιoσδήποτε επιπλέον εξοπλισμός του περιπτέρου απαιτείται για την παρασκευή των προϊόντων food & drinks και για την κατασκευή art & crafts θα πρέπει να εξασφαλιστεί από τους ενδιαφερόμενους.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης περιπτέρου food and drinks στο Χριστουγεννιάτικο χωριό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που κατέχουν ισχύουσα Άδεια Λειτουργίας Κέντρου Αναψυχής από το Υφυπουργείο Τουρισμού και είναι καταχωρημένα ως επιχειρήσεις τροφίμων στο Μητρώο επιχειρήσεων τροφίμων που τηρεί ο Διευθυντής του Τμήματος Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες

https://www.tourism.gov.cy/tourism/tourism.nsf/All/0FB0CE98CFD5AB09C2258727003D9C65/$file/Xristougenniatiko_Xorio_Prosklisi_gia_Periptera.pdf?OpenElement&fbclid=IwAR2wtohmE-6JJiTuFG7AFP6VNQ1d3Q1pe78oDPXOr-oCEelmUgzP9mIRAuE

Πώς θα αξιολογηθεί η αίτηση:

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από το Μενού, τον τιμοκατάλογο και την στελέχωση ενώ αυξημένη βαθμολογία θα δοθεί σε επιχειρήσεις οι οποίες ήδη δραστηριοποιούνται στην περιοχή Τροόδους. Αναλυτικά, στην κατηγορία μενού, θα αξιολογηθεί η λίστα των φαγητών ή/ και των ποτών που θα επισυναφθεί με την αίτηση, η συνάφειά τους με την εικόνα του Χριστουγεννιάτικου χωριού, η χρησιμοποίηση τοπικών συνταγών και προϊόντων. Το ποσοστό της βαθμολογίας του μενού στο σύνολο της αξιολόγησης ανέρχεται στο 40%.

Το 25% αφορά τον τιμοκατάλογο, κατά πόσο δηλαδή οι τιμές που θα υποβληθούν είναι λογικές για τέτοιου είδους εκδήλωση. Στα κριτήρια περιλαμβάνεται και η περιοχή στην οποία λειτουργεί το Κέντρο Αναψυχής (10%). Όπως έχει αναφερθεί, θα δοθεί αυξημένη βαθμολογία στα κέντρα αναψυχής που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους.

Τέλος, 25% της βαθμολογίας αφορά στην στελέχωση του περιπτέρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση