ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άνοιξε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Lidl στην Ευρώπη!

«Με αυτή την επένδυση επιθυμούμε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων του αστικού κέντρου», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλη

Δελτίο Τύπου

Στις 14 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 18ου καταστήματος Lidl στον Κάψαλο, στη Λεμεσό με την παρουσία εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και θεσμικών προσώπων της πόλης. Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για το καινούριο αυτό ξεκίνημα, επισημαίνοντας πως το νέο κατάστημα πρόκειται να αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα εξυπηρέτησης των κατοίκων της πόλης.

Το κατάστημα, επί της οδού Αγίας Φυλάξεως, είναι ένα από τα μεγαλύτερα της αλυσίδας Lidl στην Ευρώπη σχεδιασμένο να προσφέρει στους καταναλωτές μία ανανεωμένη εμπειρία αγορών σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. «Το νέο κατάστημα τύπου “Metropol” βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, μίας πόλης που μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Με αυτή την επένδυση επιθυμούμε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων του αστικού κέντρου και να προσφέρουμε νέες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, με σεβασμό στο περιβάλλον και τους καταναλωτές μας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης.

Η ημέρα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για το κοινό, όπως δωρεάν εδέσματα, καφέ και χυμούς, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί καλωσόρισαν το κοινό στη νέα υπεραγορά. Οι καταναλωτές που επισκέφθηκαν το κατάστημα την πρώτη ημέρα λειτουργίας του είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιλεγμένες ηλεκτρικές συσκευές με έκπτωση έως 30%, να βρουν όλες τις εβδομαδιαίες προσφορές και να ανακαλύψουν τη διευρυμένη γκάμα του καταστήματος. Εκπληρώνοντας την υπόσχεση “Quality for less”, η εταιρεία προχώρησε σε αγοραστικές προσφορές προσφέροντας έκπτωση 20% σε όλα τα φρούτα και λαχανικά (από τις 17.07 έως 19.07), στα προϊόντα φούρνου (από τις 24.07 έως τις 26.07), καθώς και στα νωπά κρέατα και ψάρια (από τις 31.07 έως τις 02.08).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση