ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνθρωποι που προσφέρουν ξεπερνώντας τον πόνο

Νέα διαφημιστική καμπάνια από το Panadol Extra Advance

Δελτίο Τύπου

Με κεντρικό μήνυμα «Για να ξεπερνάμε τους πόνους που ζούμε»!, η νέα διαφημιστική καμπάνια του Panadol Extra Advance, έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας τη σημασία και τη δύναμη της προσφοράς προς αυτούς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

H νέα διαφημιστική καμπάνια του Panadol Extra Advance, αναδεικνύει την δυνατή ιστορία της Catalina Escobar, μίας γυναίκας από την Κολομβία, η οποία έχει αφιερώσει την ζωή της στην ανιδιοτελή προσφορά σε νεαρές γυναίκες, θύματα φτώχειας και κακοποίησης, και τα μωρά τους. Όταν πριν από χρόνια έχασε απρόσμενα τον γιο της σε ένα τραγικό ατύχημα, πήρε την απόφαση να ιδρύσει τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "Juanfe", ώστε να προσφέρει βοήθεια σε φτωχές έφηβες μητέρες, οι οποίες δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους. Με την καθοδήγηση και την βοήθεια που τους προσφέρει το Ίδρυμα “Juanfe", καταφέρνουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να κοιτούν με αισιοδοξία τόσο το μέλλον των ίδιων, όσο και των παιδιών τους.

Η καθημερινή ζωή της Catalina είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς χρειάζεται μεγάλα αποθέματα ψυχικής και σωματικής αντοχής για να στέκεται στο πλευρό περισσότερων από τριακοσίων γυναικών και των παιδιών τους, που την έχουν ανάγκη. Σε αυτήν τη δύσκολη καθημερινότητα, και ο παραμικρός πόνος μπορεί να είναι ανασταλτικός και να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της Catalina, αλλά όπως δηλώνει και η ίδια: «Για τα κορίτσια μου, κάθε πόνος αξίζει!», καθώς μπροστά στη χαρά που παίρνει από την δεύτερη οικογένειά της στο "Juanfe", κανένας πόνος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

«Η GSK Consumer Healthcare δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο. Η νέα καμπάνια του Panadol Extra Advance, αναδεικνύει ιστορίες απλών ανθρώπων, όπως η Catalina Escobar, που είναι πρότυπα και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Ανθρώπους που με το παράδειγμά τους μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να προσφέρουμε σε όσους μας έχουν ανάγκη. Στο δύσκολο έργο τους, σύμμαχός τους είναι το Panadol Extra Advance, που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο, ώστε να μπορέσουν απρόσκοπτα να φροντίζουν όλους όσους χρειάζονται τη βοήθειά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα της GSK CH Ελλάς.

Σχετικά με τη GSK

Στη GlaxoSmithKline (GSK), μία από τις ηγετικές ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρίες, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώθουν καλύτερα και να ζουν περισσότερο.

Ο τομέας των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάσταση στην εταιρία μας, με γνωστές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Panadol, Otrivin, Sensodyne, Corega, Breathe Right και Voltaren ωστόσο, όπως με όλα τα προϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι η επιστήμη.

Με έξι κέντρα εξειδικευμένα στην Έρευνα & Ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων προϊόντων, για εμάς η επιστημονική καινοτομία είναι εξίσου σημαντική με το μάρκετινγκ και επιδεικνύουμε εξαιρετικές ικανότητες και στους δύο τομείς.

Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, επισκεφθείτε τη σελίδα www.gsk.com

Στην Κύπρο, η διανομή προϊόντων της GSK Consumer Healthcare γίνεται από τον όμιλο εταιρειών C.A.Papaellinas ο οποίος κατέχει ηγετικό ρόλο στην Κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

C.A.Papaellinas Ltd, Rebecca Sidera, rebecca@papaellinas.com.cy, 22741741

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X