ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αντιδράσεις ΠΑΣΙΚΑ μετά την επίθεση για το Safepass

Υπογραμμίζουν ότι ο ρόλος του ελέγχου των Safepass ανήκει στα εξουσιοδοτημένα από το κράτος άτομα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Έντονη ανησυχία εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής μετά το περιστατικό στη Λεμεσό, όπου πολίτης επιτέθηκε σε επιχειρηματία, όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το safepass για να εισέλθει στον χώρο. Σε ανακοίνωση του ο σύνδεσμος τονίζει την θέση ότι ο ρόλος του ελέγχου ανήκει στα εξουσιοδοτημένα από το κράτος άτομα ενώ επισημαίνει ότι είναι στη διάθεση της πολιτείας για αναζήτηση ορθών πρακτικών.

Η ανακοίνωση:

Με θυμό ακούσαμε για το συμβάν , όπου επισκέπτης σε κέντρο αναψυχής χρησιμοποίησε μαχαίρι κατά του επιχειρηματία , όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το απαιτούμενο από το διάταγμα safepass ώστε να του επιτραπεί η είσοδος εντός του χώρου.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά δικαιωνόμαστε πλήρως . Δυστυχώς όμως και η πολιτεία για πολλοστή φορά μένει εκτεθειμένη. Είχαμε παραθέσει τις ανησυχίες μας από την αρχή σχετικά με την συγκεκριμένη πρόνοια αλλά η πολιτεία κώφευσε.

Δεχτήκαμε λεκτικές επιθέσεις και προσβολές γιατί είχαμε το θάρρος να προβλέψουμε προβλήματα που θα προέκυπταν με την απαίτηση από τους επιχειρηματίες να τους επιδεικνύονται τέτοια έγγραφα.

Ας αναλογιστεί ο αρμόδιος υπουργός η κυβέρνηση γενικότερα αλλά και όσοι μας χαρακτήρισαν ευθυνόφοβους και αντιδραστικούς, ποια θα ήταν η θέση τους σήμερα αν μη κακό χίλιες φορές είχε το συμβάν αυτό μια άλλη κατάληξη.

Η θέση μας παραμένει ξεκάθαρα αναλλοίωτη , ότι ο ρόλος αυτός ανήκει στα εξουσιοδοτημένα από το κράτος άτομα και ότι άλλο λέγεται είτε είναι προφάσεις εν αμαρτίαι είτε αδυναμία .

Παραμένουμε στη διάθεση της πολιτείας για αναζήτηση ορθών πρακτικών και συμφωνούμε απόλυτα με τον Υπουργό της Υγείας ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα , κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση