ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aphrodite Hills Resort: Για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο

Η εταιρεία παρέδωσε επιταγή 23,702 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή»

Δελτίο Τύπου

Με την ευχή «Για Ένα Κόσμο Χωρίς Καρκίνο», το Aphrodite Hills Resort παρέδωσε σήμερα επιταγή €23,702 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα ‘Ονειρο Μια Ευχή».

Η εισφορά έγινε στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του Resort, «For The Love of Life Foundation» και το ποσό ήταν αποτέλεσμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Comarine Coop Travel και τη πρωτοβουλία της Διευθύντρια Τουριστικού της εταιρείας, κ. Έλενα Χατζηαντωνίου.

Η επιταγή παραδόθηκε σε μια λιτή εκδήλωση cocktail στο Aphrodite Hills Resort την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Ο οικονομικός Διευθυντής του Resort, κ. Αντρέας Χρυστοστόμου, ευχαρίστησε την ομάδα εθελοντών για την επιτυχία της δράσης που στόχο είχε να ενισχύσει το δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου. Ο κ. Χρυσοστόμου δήλωσε «Μακάρι να μην υπήρχε ποτέ η ανάγκη για αυτές τις μάχες» ενώ υποσχέθηκε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, μακρά συνέχεια στη ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ομάδας του.

Η κοινωφελής δραστηριότητα του Aphrodite Hills Resort και η παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε διάφορους οργανισμούς ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και έγινε πλέον θεσμός, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο επισημοποιήθηκε και η αυτόνομη μη κερδοσκοπική δράση «For The Love Of Life Foundation», στο πλαίσιο του οποίου το Resort θα μπορεί να στηρίζει άτομα και οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση