ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Arnold’s digital printers Ltd: Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον

Χρησιμοποιούμε οικολογικά μελάνια

Δελτίο Τύπου

Η Arnold’s digital printers Ltd που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1995, αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακών εκτυπώσεων καθώς την εμπιστεύεται έμπρακτα ο επιχειρηματικός κόσμος.

Με σταθερά και ανοδικά βήματα, η εταιρεία, έχει ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των εποχών, εξελίσσοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της.  Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, επικεντρώθηκε στις ψηφιακές εκτυπώσεις με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και πιστοποιημένα οικολογικά μελάνια με βάση το νερό, άοσμα και χωρίς διαλύτη.

Η Arnold’s digital printers Ltd , λειτουργεί με υπεύθυνο τρόπο και σύμφωνα με τις απαιτήσεις για ελαχιστοποίηση δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Το 80% της παραγωγής των ψηφιακών εκτυπώσεων, πραγματοποιείται με οικολογικά μελάνια. Η παραγωγική διαδικασία και κυρίως η μέθοδος εκτύπωσης, στηρίζεται στη τεχνολογία της πιο σύγχρονης οικολογικής ψηφιακής εκτυπωτικής μονάδας.

Η εξειδίκευση και επικέντρωση στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων συνεπάγεται με σοβαρές επενδύσεις σε τελευταίου τύπου εξοπλισμό εκτυπώσεων με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Οι βασικές δραστηριότητες της Arnold’s digital printers Ltd είναι η παραγωγή ψηφιακών εκτυπώσεων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μικρή και μεγάλη διάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X