ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Audi & Wine: Μια εκδήλωση για τους φίλους της ηλεκτροκίνησης και τη φυσική ομορφιά της Κύπρου

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Innovation Leo Burnett

Δελτίο Τύπου

Εντυπωσίασε η ετήσια αγαπημένη εκδήλωση Audi & Wine η οποία καθήλωσε τους φίλους της Audi και της Unicars, που περιλάμβανε ανατρεπτικές εμπειρίες ηλεκτροκίνησης, η οποία είχε ως καμβά την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Κύπρου. 

Με την πλαισίωση της Innovation Leo Burnett στην εκδήλωση και μήνυμα "Life is calling", για την ίδια εκδήλωση το 2017 με το λανσάρισμα του νέου Q5, μετεξελίχθηκε σε "A better life is calling" καθώς επίκεντρο σήμερα έχει η βιώσιμη κινητικότητα. 

Με θέμα την ηλεκτροκίνηση και τη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων Audi e-tron, η Innovation Leo Burnett δημιούργησε μια σειρά με καινοτομίες και έμφαση στην εμπειρία σε μια νέα συναρπαστική υλοποίηση και διαδραστικών installations μέσα στην κυπριακή φύση. Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία της "Local Legends", συνεργάζεται ξανά με τον Κύπριο καλλιτέχνη Silvio Rusmigo για τη δημιουργία αποκλειστικού τοπικού περιεχομένου για την Audi μέσα από ένα μοναδικό 3ήμερο οδοιπορικό. Μια εξαιρετική σύζευξη, το υλικό της οποίας κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης, προκαλώντας πλήθος θετικών εντυπώσεων και σχολίων όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Στο επίκεντρο, τα δύο μοναδικά εμπειρικά installations που σχεδίασε η Innovation Leo Burnett, για να γνωρίσουν οι καλεσμένοι καλύτερα τα νέα Audi e-tron. Το "Enter the Harmony" καλούσε τους επισκέπτες να μπουν στο αυτοκίνητο και να βιώσουν οι ίδιοι τα vibes του. Οι ήχοι και τα αρώματα της φύσης, σε συνδυασμό με τις καθηλωτικές εικόνες των τοπίων της Κύπρου που προβάλλονταν στο χώρο, συνέθεταν μια ολοκληρωμένη μαγευτική ατμόσφαιρα. Στο "Reflections of the Future" κάθε καλεσμένος μπορούσε να δει τον εαυτό του και το αυτοκίνητο μαζί μέσα στη φύση, αφού αυτό είχε στηθεί ανάμεσα σε μια σειρά ειδικά τοποθετημένων καθρεπτών. 

Οι φίλοι της Audi και της Unicars έζησαν μία ακόμα μοναδική εμπειρία, χαρακτηριστικό που κάνει το Audi & Wine ένα αγαπημένο γεγονός το οποίο όλοι περιμένουν με προσμονή, όπως και τις εμπειρίες της Innovation Leo Burnett.

Λίγα λόγια για την Innovation Leo Burnett

Η Innovation Leo Burnett δραστηριοποιείται στην επικοινωνία και τη διαφήμιση από το 1998. Ανήκει στο διεθνές δίκτυο Publicis Groupe εκπροσωπώντας τη Leo Burnett και τη Starcom στην Κύπρο. Με πλήθος διακρίσεων, πολύπειρο προσωπικό, μεγάλη εξειδίκευση στο digital και μεγάλα brands στο πελατολόγιό της, προσφέρει ολοκληρωμένες 360° επικοινωνιακές λύσεις που διακρίνονται για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία τους.

leoburnett.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση