ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας

Το Madama boutique hotel αναμένεται να ανοίξει επίσημα για το κοινό εντός Ιουνίου

Της Μαρίας Ηρακλέους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Το επενδυτικό ενδιαφέρον για την εντός των τειχών Λευκωσία αυξάνεται- οι αγορές ακινήτων για φοιτητικές εστίες και νέα διαμερίσματα, είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων τόσο στους επιχειρηματίες της περιοχής, όσο και στους κύκλους του real estate. Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις επενδύσεων που αφορούν τον τουριστικό τομέα. Μια από αυτές είναι το νέο Boutique ξενοδοχείο- Madama, το οποίο αναμένεται να ανοίξει επίσημα για το κοινό τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για αναπαλαιωμένο σπίτι το οποίο πλέον λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα και διαθέτει μόλις έξι πολυτελείς σουίτες στον 1ο όροφο. Η «Κ» επισκέφθηκε τον χώρο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την ανάπτυξη στο ιστορικό κέντρο Λευκωσίας και εξασφάλισε εικόνες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου.


Στον ισόγειο του χώρο λειτουργεί ήδη εστιατόριο που σερβίρει πιάτα κυρίως ιταλικής κουζίνας και brunch, το οποίο είναι ανοικτό για τους εξωτερικούς επισκέπτες.


Περισσότερες επενδύσεις εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν στην περιοχή, μέσω του σχεδίου ενίσχυσης επιχειρηματικότητας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα παρουσιαστούν απόψε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση